Vacker vinterdag!

Måndag!

Då har det gått och blivit arbetsvecka för de flesta iallafall en del jobbar medans en del är lediga Vet inte riktigt hur det är överallt men Kim jobbar iallafall nu måndag samt tisdag och fredag. Ledig över nyår iallafall. Skönt de! Har pysslat lite grann idag var hem en sväng och packade ur alla mina julklappar bla två chokladljus med ett fat till. Köpte små stenar på dollarstore att ha på dekorativt. Det blev snyggt! Laddade upp bilder på bilddagboken från julen och nått mer det är bara att gå in och kika. Fortsatte till Ica Maxi för att handla behövde ingredienser till köttfärssåsen som jag tänkt göra idag/kväll när Kim kommer hem. Sen blev det nån grej till brukar bli de...Hehe. Åkte hem igen gav getterna mat samt hämtade in mer ved håller på att elda för fullt det ska bli varmt och skönt. Ska inte frysa! Det sprakar och smäller mysigt ljud det där faktiskt! Drog fram dammsugaren med det var skräpigt ute i hallen samt en och annan hundtuss! Nu ser det bättre ut iallafall! Lite nyårsstädning...Haha! Mamma och Marie kommer nog imorgon kul de! Länge sen jag träffae min gamla granne! Inte sen i somras om jag kommer ihåg rätt! Shit vad tiden går fort alltså! Det är ju rea här i Mora nu får man passa på och kika runt! Få se när de dyker upp imorgon då förhoppningsvis under förmiddagen! Annars är det lugnt här hemma katten vill helst vara inne i värmen det kan man ju förstå det är kallt åt tassarna! Ligger mestadels på filten och sover skönt de! Ska kolla till elden och se vad man ska göra föra nytta resten av dagen eller om det får vara nog! Mat ska jag ju göra sen men det blir senare de!

Puss

Vackert väder!

Söndag!

Idag är det kallt men mycket fint väder ute solen skiner och isen ligger blank och kall! Tog kort på de så ska lägga upp det sen på bilddagboken! Sov rätt gott inatt faktiskt drömde om Marabou choklad med non-stop i...Haha! Tog en bit imorse blev sugen! Igår kväll gjorde man inte mycket var förbi Anders en sväng Kim behövde spån till getterna! Huset blir ju jättefint! Shit vilket jobb han har lagt ner! Fönstrerna är ju hur fina som helst! Passar jättebra! Åkte förbi Ica Maxi med en sväng handlade lite småsaker sen drog vi hem och pysslade. Kim eldade upp gammal skräp det fanns en hel del det behövdes. Jag var inne och pysslade iställtet Drog fram dammsugaren det var en del hundtussar och skräp. Sen började Kim göra egna hamburgare de blev supergoda! Bättre än köpta faktiskt! Kim kan allt laga mat! Det satt fint! Resten av kvällen myste vi i soffan. Kikade på en film som hette Transporter 3 den var faktiskt bra! Inte alls dum! Sen var det Mission Impossible 2 på fyran (ursäkta stavningen). Kikade uppe resten av kvällen mysigt de! Vaknade efter nio det var lagom kom man upp någorlunda i tid för en gångs skull! Gjorde kaffe och rostade limpa det är mumma de! Kim kom upp lite senare. Gjorde upp en eld i vedspisen nu sprakar det och smäller mysigt de! Härligt ljud på nått vis! Kim har åkt till jobbet en sväng kollat rökskåpen det är visst en annan som kör det idag vill väl se till att inget krånglar det är ju bra! Ronja ville följa med oxå...Hehe! Få se vad man ska hitta på resten av dagen. Det blev hamburgare över fick förslag på att göra potatismos till. Få se om Kim kommer ihåg att köpa potatis innan han åker hem! Nog med skrivandet för idag!

Puss

Kallt!

Lördag!

Sov till tio idag shit pommfritt! Men det var bara skönt var rätt trött igår kväll somnade som en stock i soffan missade typ hela Mythbuster och sen nån film på trean som Kim kikade på. Gick upp och la oss sen iallafall. Somnade ganska bestämt men då drömde jag¨en mardröm...usch vad läskigt det var! Kanske inte är det det i era ögon men i mina var de så! Usch inte drömma sånt igen! Lyckades somna om iallafall då drömde jag nog ingenting vad jag kan komma ihåg iallafall. Idag är det kallt ute vet dock ingen temperatur för den är trasig nämligen man ser inte ute temperaturen bara inne. Laddade diskmaskinen samt hämtade ved nu är det full fart i vedspisen sprakar och har sig mysigt de! Tänkte dammsuga med men då var dammsugarpåsen full. Tog ur den skulle byta men då fanns det inga kvar av den storleken fanns en mindre som då inte passade. Får köpa nya om det inte finns i någon annan låda förstås. Får fråga Kim sen när han vaknar när han nu vaknar...Haha! Tröttisen! Stackarn! Gjorde kaffe samt käkade smörgås gott de! Det finns kaffe till Kim med när han vaknar! Köpte pizza igår det finns kvar sen igår det kanske får bli det till lunch eller till kvällen beställde en UFO en inbakad mumma! Åt typ halva sen blev jag mätt. Får proppa i mig resten ikväll lr nått sånt! Blir nog bra de! Annars vet jag inte riktigt vad som händer resten av dagen ska försöka dammsuga det behövs! Om jag så ska åka till Ica Maxi och köpa nya! Är en del hundtussar på golvet...Hehe. Ska se om jag får nå liv i KIm men det blir nog svårt! Nog med skrivandet för denna dag!

Puss