Fixat grejer till tårta!

Fredag!

Sov ganska länge idag vaknade strax före nio...*illa* Gick upp på en gång gjorde kaffe samt smörgås gott de! Åkte hem en sväng kollade postlådan det var bara reklam som vanligt....Hehe! Har betalat in räkningarna som ska betalas! Usch om man kunde få slippa det ett år lr något...Haha. Nej det kan man ju bara glömma! Var förbi Tomtebogården tänkte höra om det fanns något jobb till veckan det var ingen där så ringde när jag kom hem just nu fanns det inget men de hör av sig till mig! Kanske att de ringer under helgen kan ju hoppa in på dagen för på lördag eftermiddag kommer mamma och pappa det går att förena nytta med nöje! Var även förbi Ica Maxi köpte grejer till att göra tårta ihelgen! Måste ju ha något att bjuda på när man får besök! De ska fira mig då istället för på tisdag eftersom de jobbar! Ja jag med för den delen! Ska jobba på tisdag kväll det vet jag iallafall! Köpte även prestent till Maria och Sofia. De har ju fyllt år de kommer nog på söndag kul! Länge sen man träffade dem! Louise och Stefan var förbi en sväng trodde att det var Kim som kom hem först det smällde i en bildörr men så var det ju inte...Hehe! Få se när han kommer hem antagligen framåt eftermiddagen någon gång gjorde han förra fredagen iallafall. Vet inte vad som händer ikväll men det blir nog lugnt iallafall får hålla i pengarna nu tror jag fram till december när man får en liten bättre lön har gjort mer timmar denna månad det känns BRA! Önskar dock att man hade ett 100% jobb på lasarettet saknar det faktiskt det var roligt att vara där. Trivdes jättebra! En dröm vore att de ringde och frågade om man vill börja jobba där få en tjänst så man har en fast inkomst som alla andra! Känna att man kan bidra med något här i huset! Känner mig totalt värdelös just nu...*hemskt* Vet att man inte ska känna så men gör de just nu....dessvärre....*suck* Känns som man inte är till någon nytta överhuvudtaget ibland....Nej får ta och gaska upp mig! Har ju Kim det finaste som finns och kärleken det är något man sätter värde på då är faktiskt inte pengar det viktigaste! *Älskar min Kim* Nog med skrivandet för denna dag!

Puss

Lämnat in bilen på service!

Torsdag!

Var uppe tidigt imorse kunde inte somna om efter att Kim åkte till jobbet berodde nog på att man skulle lämna in bilen idag på service vet inte vad det kommer att gå på det är inte billigt direkt. Usch det har gjort ont i magen hela morgonen...*jobbigt* Men på ett sätt är det skönt att man får det gjort det måste göras vare sig man vill eller inte. Nu ska det bli fixat! Hade inte kunnat göra det själv....Haha! Åkte före tio skulle vara inne vid tio. Nu är man billös ett tag borde ju få tillbaka den under dagen hoppas jag! Gick hem till Kim efter att ha lämnat bilen men det var bara skönt att få sig en promenad det gjorde gott! Nu har man rört på bena iallafall! Ska röra på bena senare ikväll oxå då är det innebandy! Det blir kul de! Roligt att göra något och träffa Lisa med förstås! Om jag inte har fått tillbaka bilen innan dess kan man kanske fråga om man får åka med Lisa och hennes pappa dit. Annars har man ju cykel förstås det går det med! Ja ja det löser sig nog! Få se vad man hittar på för mat idag funderar på att göra ugnspannkaka annars finns det ju morotsgratäng över sen igår oxå men ja vi får se hur man gör! Men just nu lutar det åt att göra pannkaka! Det är mumma de! Kanske tar morotslasagne till lunch! Annars blir det lugnt här hemma har dammsugit lite grann det var skräpigt samt lite hundhår tror jag...Hehe. Eldar med det är mysigt det sen var man ut till getterna en sväng med lite forfor som det heter. Det gillar dem! Tror det blir enformigt för dem att bara äta bananer skulle ha haft något annat med typ sallad men den är slut dessvärre....Den har gått åt men det är ju meningen! Nej nog med skrivandet för idag!

Puss

Hälsat på!

Onsdag!

Sov alldeles för länge idag fy vad jag skäms alltså vaknade tjugo över nio...Hehe. Då var det verkligen dags att gå upp och göra någon nytta! Började med kaffet som vanligt gott de! Åkte hem en sväng kollade posten då hade man fått lönespecifikationen dock inte mycket pengar men mer än förra gången iallafall...Haha! Passade även på att hämta kläder hade inte så värst mycket kvar! Fortsatte sedan hem till Kims farmor tänkte hälsa på en stund bara. Där blev det kaffe samt tårta som hon hade fått av någon väninna lr vem det var. Den var något söt men annars god! Följde med henne till Willys hon behövde handla och jag med för den delen. Det blev lite mer än vad jag hade tänkt mig gjorde inget. Fick en blomma av Kims farmor en Amaryllis när den slår ut ska den vara röd de är så himla fina! Få se om man lyckas sköta den ordentigt kan fråga mamma om råd hon har själv en sådan. Skjutsade hem Kims farmor innan jag åkte hem igen. Gav getterna mat bananer igen men de är dåliga på at äta upp dem vet inte riktigt om det blir för mycket lr något blir bara gamla och fula. Ska fråga Kim hur vi ska göra med alla dessa kartonger som han fått....Hehe. Gjorde även eld här inne mysigt de! Tog en dusch senare skönt de! Nu känner man sig fräschare! Ska göra morotslasagne tills Kim kommer hem det var hans förslag! Nu har man inhandlat det som fattades det är bara att göra den! Kim gjorde den sist det blev jättegott! Duktig på att laga mat tycker jag! Men en grej som han är proffs på det är fläskfile med ädelostsås mumma! Får han gärna göra någon dag...Hihi! Nog med skrivandet för denna dag!

Puss