Träffa mamma!

Fredag!

Vaknade runt sju när Kim skulle iväg till jobbet. Satte igång tv:n kikade på Vakna med The Voice på femman.
Tittade ut då blåste det samt snöade visseligen mycket små flingor förstås det blir nog inte så farligt hoppas jag. Laddade kaffebryggaren samt rostade smörgås gott de. Smsade till mamma hon ska nämligen hit för att hämta Oscar de ska vara barnvakt eftersom Anders och Lisa ska på Monster Of Mora ikväll trevligt. De hade ju hellre gått ut på lördag men de får ta det nu istället. Ska träffa mamma sen vid tio tänkte strosa lite nere på Mora och kika se om man hittar något. Om inte annat lär det nog bli fika eller mat...Hehe. Annars blir det nog lugnt här hemma vad jag vet....Tror att Kims kompis Jesper ska komma imorgon de ska hitta på något. Antar att de ska vara här bara fått för mig de! Kanske kan vara med sen efter att man slutat jobba på lördagkväll. Det blir nog bra det där tror jag! Igår kväll var man iväg på Innebandy det var kul de skönt att få röra på bena och svettas lite. Dock gjorde jag inget mål men man försökte iallafall. De andra fick göra mål istället. När man kom hem från innebandyn blev det hopp in i duschen skönt de. Ren och fräsch! Nej jag ska ta och piffa upp mig lite innan man ska träffa mamma.

Puss

Pysslat och donat!

Torsdag!

Varit uppe tidigt imorse faktiskt redan efter sju...Hehe Galen man är va!? När man får sova ut...Haha. Gjorde kaffe och började små pyssla lite grann efter att ha varit iväg till Ica Maxi för att handla lite. Tänkte göra köttfärssås till middag när Kim kommer hem! Tänkte göra Engelskköttfärspaj först men slog det åt sidan ska be att få receptet av mamma istället. När jag kom hem började jag att ta reda på burkar samt kattmatsburkar. Dammsög överallt det var en aning skräpigt framförallt vid spisen när vi eldar. Blir mycket skräp där. Gjorde rent tvättstället samt toaletten nu ska det vara rent och fräscht där med! Satte igång diskmaskinen med det var en del disk faktiskt. Det mesta var glas,kaffekoppar och bestick. Mamma ringde med hon och pappa ska nämligen vara barnvakt de ska ha hand om Oscar kul! Mamma kommer hit till Mora imorgon ska nog ses då kul! Ska höras av närmare när och var först...Hehe. Bytte sängkläder uppe det var då på tiden det har varit där alltför länge det blir skönt att lägga sig en nybädda säng ikväll...Hihi. Idag känner man att det har blivit något gjort iallafall även om det är lite grann. Gav getterna mat oxå Kim har fått en hel del sallad de har fått sig ett skrovmål! Nu ska de vara nöjda! Har hållt på att få fart på elden här hemma oxå just nu ser det ut att det ska funka. Lite varmt ska det nog bli! Just nu tar man det allmänt lugnt men ikväll blir det full fart ska nämligen iväg och spela innebandy kul! Det blir nice de! Får man prata lite strunt med Lisa samtidigt som man får röra på benen och svettas lite! Det gör gott de...Hihi. Fick sms från min älskade Kim nyss gulligt! Älskar dig mest av allt!

Puss

Snö!?

Onsdag!

Gick upp tidigt imorse skulle nämligen iväg och jobba. Imorse var det frost och kallt ute det var bara att börja skrapa rutorna det tog sin lilla tid det med. Senare under dagen när man var på jobbet började det att vräka ner snö! Usch tänkte jag som inte har vinterdäcken på nu blir det säkert halt ute. Men när man skulle hem då var det inte halt utan mest blött och slaskigt. Nu får man åka hem till Öje för att hämta vinterdäcken lr oxå sätta på dem där få se hur man gör.Måste ju ha dem...Hehe. Innan man åkte hem var jag förbi Willys köpte en formfranska tänkte göra Toast när Kim kommer hem det blir gott de. Kommer inte på något annat för tillfället. Få bli riktig mat imorgon faktiskt. Då MÅSTE man ju göra något riktigt gott. Ska be mamma om receptet på Engelsk köttfärspaj det är goa grejer de! Var min favoriträtt när man var liten...Hehe. Det har jag lust att testa faktskt. Började med att göra en eld här hemma hoppas att det tar sig mysigt med en liten eld. Blir lite  varmare ute i hallen iallafall! Skulle ha varit en här i vardagsrummet det finns ju en öppenspis men det är ingen hit att elda i den  då blir det nog rökfyllt hus itället det är ju dumt. Har fått en låt på hjärnan faktiskt det är Amy Macdonald This life tror jag den hette. Den är så himla bra mycket svängig! an diggar verkligen med när den spelas! Försöker sjunga med men den går lite fort för mig att hänga med....Haha. Diggar den starkt! Nu börjar det sakta skymma ute det blir verkligen mörkt ute fort nu...*trist* Saknar den ljusa tiden faktiskt sommaren då man kunde vara uppe länge och stöka man märkte knappt att klockan drog iväg. Fast nu närmar det sig vinter det blir mörkare ute. Mysigt på sitt sätt förstås. Snön lyser upp ändå! Ingen jul utan snö! Längtar nog lite till julen ändå. Härligt med alla ljus och belysning. Nej ska se om elden har tagit sig!

Puss