Jobbat!

Måndag!

Fick rycka in och jobba idag de ringde på morgonen det var ju tur att man var vaken!
Jag åkte på en gång var där före nio iallafall! Slutade tidigt redan vid två hade ont i magen så frågade om det var okej att jag åkte hem 1 timme tidigare det var lugnt. Innan jag åkte hem handlade jag på Ica Maxi tänkte göra köttfärssås och spagetti behövde bla creme fraiche och champinjoner. Det är gott att ha i. Var hem en snabbis oxå hämtade underkläder samt kollade posten. Hade tydligen missat basinformationen på arbetsförmedlingen nu är man avanmäld på grund av det. Nu måste jag dit igen bara för att ordna upp det om det går annars vet då inte jag. Kanske får mig en ny tid kanske och kan skriva in mig igen. Hoppas att det funkar de måste ju kunna hjälpa mig med de. Får skylla mig har inte tänkt på det alls har nog jobbat den dagen och glömt bort det totalt. Typiskt mig. Ja ja gjort är gjort. Annars gick det bra att jobba iallafall även om man hade lite ont i magen och kände av halsen. Har blivit förkyld nu får man kurera sig ordentligt. Helgen har varit trevlig tjejträff med Lisa samt en massa kompisar till henne. i drog ut allihopa på krogen det var riktigt kul. Kim skjutsade mig till Lisas kompis Sara. Han festade hos en kompis men kom hem på morgonkvisten iallafall skönt de. På söndag var det en lugn dag sov i soffan en del det var bara skönt. Lisa,Anders och Oscar hälsade på en snabbis de kikade på getterna. På kvällen tittade Kim och jag på film hade allmänt mysigt. Nog med skrivandet för idag.

Puss

Tjejkväll!

Lördag!

Ikväll ska man iväg till Kråkberg av alla ställen till en kompis till Lisa. Ska dit och festa! Hon heter Sara hon vi ska vara hos. Har aldrig varit dit förr men det ska nog gå bra att hitta har fått vägbeskrivning...Hehe! Har hjälpt Kim att assistera vid vedkapning det var en jädra massa plankor och grejer. Man blev ganska så full i sågspån...Haha! Getterna har varit ute och käkat på det mesta. Ronja har jagat dem lite grann då! Jaha ska man ta och göra någon nytta igen! Kort inlägg men alltid något!

Puss

Fått jobb!

Tisdag!

Har fått jobb på ett privatägt äldreboende som heter Tomtebogården här i Mora! Nu är man glad igen var inte så värst glad när jag gick hemma och tråkade! Blev ledsen en dag när arbetsförmedlingen ringde och var på mig angående ett jobb i Stockholm som de nästan tvingade mig att söka. Jag pratade med mamma och de är hårt att vara utan jobb det enda sättet var att ta sig i kragen och leta jobb på egen hand! Det var faktiskt mamma som peppade mig som vanligt! Mamma är MYCKET bra att ha! Pappa är det inget fel på heller han har grejat med båten när jag inte varit hemma! De hjälper mig och stöttar i ALLA lägen! Nu är man på fötter igen det känns skönt att ha fått ett jobb! Har gjort en dag och ska jobba ikväll! Trodde jag skulle sova ganska länge men det gjorde jag inte gick upp halv åtta. La mig ganska tidigt!Getterna var ute igår en sväng de är ju för söta alltså! De kom in en sväng oxå...Haha! Kunde inte annat än skratta! Tur att de inte gjorde något på golvet. Kim fick ut dem tillslut. Var till hans farmor en sväng hämtade en kasse äpplen som skulle hämtas hos en väninna lr kompis åt henne. Det gjorde vi det var nog inte alls dumt med äpplen åt getterna. Det funkade. Hans farmor hängde med hem en sväng för att titta på getterna hon gillade nog dem faktiskt..Hehe! Tog en dusch på kvällen och tittade på bla Sjukhuset mycket bra program. Lärorikt om inte annat. Sen blev det skitiga jobb för fulla muggar men råkade somna ifrån en stund bredvid Kim mysigt! Såg den sista biten som var kvar. Mynthbuster var inte heller så dumt då var det faktiskt Kim som somnade. De höll på att testa elektriska apparater som hamnade i badkaret om det var dödligt lr inte. Sen testade de även kvicksand. Såg inte riktigt hur det gick lr vad det kom fram till. Det var lite om gårdagen och lite annat! Nog skrivet för denna dag!

Puss