Hälsat på Lisa och Oscar!

Onsdag!

Inatt sov man riktigt gott alltså vet inte riktigt vad man hade gjort för att få göra de men det var ju bra! Sov förstås dåligt natten innan så kanske därför var lite extra trött kanske. Idag har man inte gjort så värst mycket dammsög här hemma var lite skräpigt och någon dammtuss iallafall under sängen...Hehe. Nu ser det bättre ut iallafall. Fick en H&M katalog med posten idag kanon fanns en och annan snygg top måste jag säga. Men blir nog ingen beställning denna gång. Åt rester till lunch idag fick potatismos över så åt upp det istället för att det skulle bli förstört. Stekte bacon till fint de! Mätt blev man iallafall det som var meningen. På eftermiddagen cyklade jag till Färnäs hälsade på Lisa och Oscar kul! Oscar åt rån medans Lisa och jag drack kaffe gott de! Satt ute i solen och njöt härligt! Det blev riktigt varmt efter husväggen. Tack för en mycket mysig eftermiddag roligt att hälsa på er! Tack för att ni finns! Mamma ringde innan jag cyklade till dem hon berättade att mormor är på lasarettet hon hade åkt in för smärta i ena benet. Vet inte vad det kan vara kanske en propp vet inte mer än så. Jag sa till mamma så fort hon får veta något mer om hon kommit in på en avdelning vill jag veta det och hälsa på! Åke (morbror) skulle nog ringa senare ikväll till lasarettet och höra. Vad jag förstod på mamma iallafall. Få se då vad som har hänt. Stackars mormor...=/  Hoppas det inte är alltför allvarligt. *Tänker på dig mormor* Får man veta något imorgon förmiddagen lr något hade jag då tänkt hälsa på henne innan jag åker till Öje. Ska hem till mamma och pappa på grillning trevligt! Blir nog kycklingfile mums! Få se vad hon gör till det! Undrar vad man ska kika på ikväll...Sjukhuset iallafall sen blir det nog Det Okända spännande! Det avsnittet som de ska visa har jag nog inte sett det blir ju bra! Spännande tror jag. Lite tragisk händelse bakom dock....=/ Tänkte kika iallafall. Nu börjar det snart bli dags att äta ugnspannkakan är snart färdig! Hungrig! Nog med skrivandet för denna dag!


Puss

Jobbat!

Tisdag!

Idag var man uppe med tuppen skulle iväg och jobba mellan sju och två. Var lat tog bilen...*illa* Nästa gång får man tog kanske ta cykeln det visar sig! Nu är man hemma och ugglar funderar vad man ska ta sig för. Ikväll är det iallafall Andra Avenyn det blir kul de det är riktigt spännande nu tycker jag. Mycket som händer sen är det nog säsongsavslutning med tror jag iallafall. Av det jag fattade på hemsidan. Sen får man vänta hela sommaren fram till hösten innan det börjar igen...Oj oj hur ska man stå ut med det då?! Det är ju en kanon bra serie det där...Hehe! Får väl kika på annat Allsång på Skansen lär väl börja igen kanske...Hehe! Det är väl inte förrän i sommar förstås. Vilka program man vill se då...Haha. Undrar vad man ska göra på Valborg vet inte riktigt faktiskt. Kanske grilla lr åka hem till Öje får komma dit på mat om jag vill...Hehe. Det är ju inte helt fel förstås. Få se hur man gör har inte riktigt bestämt mig ännu. Lämnar det öppet ett tag. Blir nog inget direkt festande kanske ska ju faktiskt jobba dagen därpå ingen hit att komma trött och bakis till jobbet...Haha. Inte när man jobbar med det man gör. Nej där får man hålla sig i skinnet! Trött är väl okej men inte bakis det funkar inte! Få se vad man hittar på! Nog med skrivandet för denna dag!

Puss

Haft besök!

Måndag!

Vaknade före åtta imorse det var faktiskt solsken ute då blev man lite gladare iallafall! Laddade kaffebryggaren och rostade smörgås det satt fint de! Sen ringde de från jobbet undrade om man kunde jobba imorgon och på fredag självklart kan man göra de! Det blir allt lite timmar igen det känns bra! Man känner sig bra usel när man inte jobbar...Lr usel kanske var till att ta i man blir så rastlös och man har svårt att veta vad man ska hitta på...Hehe. Idag kom Lisa och Oscar till mig en sväng kul! Vi gick ut till lekparken här i närheten man blev barn på nytt...Haha. Gungade och åkte rutschkana det ligger bilder ute på bilddagboken om man vill se när Oscar åker...Hehe. Han är för rolig och go! Bjöd på kaffe och saft till Oscar. Tog även fram Sockerkaka som jag bakat hade i frysen så tinade upp i god tid tills de skulle komma. Det satt fint. Tog sällskap med dem en bit de cyklade nämligen tänkte passa på att röra på mig. Cyklade ner på Mora en sväng och kikade lite men såg ingenting kul...Hehe. Cyklade hem igen och nu har man hamnat här...inget direkt ovanligt...Haha. Ikväll är det Sjukhuset och Färjan som gäller fint de! Kul att se när folk har skoj på färjan. Man ska ju själv iväg i Maj man ser ju lite vad man har att vänta sig...Haha! Har ju förstås varit på en båt förr men det är ett par år sedan det var på gymnasiet. Nu får man ladda batterierna sen...Hihi. Det kommer nog bli kanon kul! Ska fortsätta surfa runt och göra Toast lite senare! Nog med skrivandet för idag!

Puss