Borta bra men hemma bäst!

Måndag!

I fredags gick man upp i tid för att hinna äta frukost,packa det sista i ryggsäcken för att senare ge sig iväg till Borlänge. Tog tåget dit så slapp jag ta bilen. Det är skönt att bara sitta och hänga med, slippa bry sig. Väl framme hämtade Sofia mig och vi drog hem till dem. Väl där fixade vi mat potatismos och biff, det satt fint i magen. Gissa om man blev mätt och belåten. Till kvällen blev det film Fredagen den 13:e samt chips till mums! Men usch vilken läskig film, nog för att saw filmerna är läskiga oxå. Det är ju mer rått i de filmerna faktiskt. Kikade inte på hela filmen blev alldeles för trött. La oss istället. Sofia skulle upp tidigt på lördag och jobba en stund.
På lördag vaknade man av att Sofia gick till jobbet men somnade om och vaknade runt halv nio. Daniel var hemma då kom han på att vi kunde åka till Sofia för att käka frukost. Hon jobbar ju på Almas Cafe. Då köpte vi frukosmeny med smörgås kaffe/te,juice och youghurt. Mycket gott! Det rekomenderar jag om ni har vägarna förbi Borlänge på morgonen! Framåt kvällen kom även Maria samt en arbetskamrat till Sofia som heter Jessica. Det blev en trevlig förfest med babbel,babbel och en massa rolig/bra musik! Daniel var snäll och skjutsade oss ner på stan, vi var ut på Bolanche. Träffade ännu en kompis till Sofia,Bella heter hon. Man dansade tills man fick ont i fötterna. Dock fick man inget ragg men trots detta hade man väldigt roligt och det var kul att få komma ut. Innan vi åkte hem käkade vi på Max..*mums* Maria sov oxå över!
På söndag morgon var man lite trött faktiskt...vaknade före elva. Kände av huvudet lite grann faktiskt tror nog att det var vinet man drack men det var gott! Man var seg större delen av dagen. Vi tog en promenad till kupolen för att kika runt lite. Jag köpte inget hittade inget heller för den delen. Istället åkte vi iväg och köpte kebab/pizza. Som vanligt orkade man inte äta upp hela pizzan fick ta med mig resten hem. Under tiden vi åt fortsatte vi att titta på Fredagen den 13:e och efter den blev det Göta Kanal eller vem drog ur proppen! Hur rolig som helst! På kvällen var det dags att åka hem igen. Som man brukar säga: Borta bra men hemma bäst! Cykeln stod kvar på stationen i Mora. Det var bara att hoppa på och cykla sista biten. Idag är man lite trött fortfarande men ska ta mig ett bad se om man inte piggnar till. La mig tidigt igår oxå redan vid tio. Få se vad som händer idag har inte planerat något. Det ser ut att bli en fin dag så man får kanske passa på att njuta av solen! Nog med skrivandet för idag!

Puss

Jobbat idag!

Torsdag!

Uppe med tuppen idag med men nog hade man hellre velat ligga kvar sängen är bra go alltså....Hehe. Det går väl an när man väl har stigit upp! Laddade kaffebryggaren som vanligt piggnade väl till lite grann! Sen tog man cykeln till jobbet skönt med en cykeltur! Dagen gick väl rätt fort så efter jobbet cyklade jag till bolaget köpte öl till helgen. När jag kom ut från bolaget var det en liten tjej som vinkade till mig fattade inte först vem det var. Det visade sig vara Kims systers lilla Lisa. Hon tyckte att jag skulle komma och hälsa på men jag sa att vi får se. Sen fortsatte jag ut till cykeln och trampade hemåt igen. När man kom hem var man allmänt lat alltså la mig i soffan efter en stund där man somnade inte helt fel! Få se om man kan sova inatt nu då när man slumrat på eftermiddagen...Hehe! Ikväll är det CSI Miami diggar som vanligt Horatio. Annars blir det en lugn kväll! Hade tänkt dra iväg på innebandy men det blev ingen tyvärr men fick iallafall motion imorse lite grann iallafall! Nu gör man inte speciellt mycket slöar framför datorn! Nog med skrivandet för idag!

Puss

Regn...*usch*

Onsdag!

Uppe med tuppen idag med hade tänkt ta cykeln till jobbet men konstaterade att det var då bara att lägga ner det regnade fick lov att ta bilen. Efter jobbet var jag in på dollar,öb och Ica Maxi letade efter skivor att lägga in bilder på till mamma och pappa. Det fanns tillslut på Ica Maxi då fick det bli dem! Nu har jag lagt in bilderna så ska mamma och pappa få skivan sen! Nu är man hemma igen och tar det allmänt lugnt tittar på regnet som öser ner...*trevligt* Får bli en mys eftermiddag när man burrar ner sig i soffan eller nått och bara är kan vara skönt det med! Ska nog inta badkaret sen oxå känner sig mindre fräsch....Hehe! Få se om det var något att kika på tv:n ikväll....tror nog inte att det var något speciellt....Ja ja det lär nog ordna sig ändå! Ska fortsätta surfa runt och värma på mammas paj som jag fick!

Puss