Jobbat i helgen!

Söndag!

Ännu en helg till ända. Måste säga att det gick av en jädra fart helt plötsligt blev det söndag...Hehe. Det har inte varit speciellt varmt ute utan smällkallt...*burr* Det var först idag som det slog om och blev bara ett par minusgrader. Det är då acceptabelt. Dagen gick fort och det var skönt att komma hem. Tog reda på min tvätt och la in i mina skåp respektive byrålådan. Blev så frusen att jag fyllde badkaret och tog mig ett bad, riktigt skönt. Nu känner man sig upptinad och varm igen. Ikväll blir det lugnt ska upp tidigt igen imorgon bitti och jobba. Hade tänkt att se filmen Next på fyran. Har sett den förr men den är himla bra! Nicolas Cage är med i den filmen. Han spelar en man som kan se två minuter in i framtiden. Låter kanske tråkigt men det är faktiskt spännande. Sen var det även Blood Diamond på trean (tror jag det var). Också sett förr eller iallafall lite grann, somnade resten av filmen...*illa* Ska ta mig något att tugga på och krypa ner under filten...Hålla värmen uppe...Hehe!

Puss

Jobbat och kallt som attan...*burr*

Lördag!

Redan helgdag vad tiden går fort, det närmar sig julafton...*mys* Åkte nämligen till Öje igår förmiddag, ville hälsa på och det kändes bra. Var förbi farmor en sväng med och hon blev glad. Där blev det kaffe med dopp samt prat om allt möjligt, en trevlig stund. Sedan åkte jag till mamma och pappa igen. Mamma jobbade kväll men pappa var ju hemma. Kikade på Bonde söker fru på kvällen för att se hur det gick för bönderna sen efter resan som de åkte med sina respektive. En del hade det gått bra för och andra mindre. Kul att kika iallafall. Myste ner mig i favoritfotöljen med en filt. Sen var det dags att lägga sig när man skulle upp och jobba tidigt.
Imorse var det -24 grader ute...*burr* Som tur var hade man satt i motorvärmaren samt lånat kupevärmaren av pappa det var varmt i bilen. Styrde kosan mot Mora igen och det gick bra. Pappa ville att jag skulle höra av mig när jag kommit fram. Han var väl rädd ifall det skulle hända något det är omtänksamt! Men det är klart att man bryr sig. Jag skickade ett sms när jag kom fram till jobbet. Dagen rullade på och det var skönt att komma hem. Packade upp mina grejer sen var jag lat resten av dagen orkade inte göra så värst mycket. Ska mojsa ner mig i soffan och se Robinson. Sen lär man väl lägga sig om man ska orka upp och jobba imorgon bitti igen. Det rullar på riktigt skönt. Det är ju trist att man bara har schema fram till årsskiftet men det är smällar man får ta och kämpa på ändå. Livets prövningar. Ska mysa ner i soffan och se Robinson.

Puss

Kallt....*burr*

Fredag!

Idag är det kallt ute...*burr* Hade ingen vidare lust att kliva ur sängen imorse. Låg och drog mig in i det längsta tills jag var tvungen att stiga upp. Hade nämligen bokat tvättid på morgonen. Lika bra att få det undanstökat! Man klädde på sig ordentligt innan man stack ut näsan...Hehe. Det blev täckbyxor och termoskor...Haha! Slapp frysa iallafall! Sedan laddade man kaffebryggaren som vanligt och åt av mitt hembakade bröd. Nu är tvätten upphängd och klar. Ser ut som en riktig tvättstuga här hemma...Haha! Hänger tvätt lite varstans...Har tvättat sängkläder de har jag hängt över dörrarna ser lite kul ut. Men man får göra sig någon råd. Torkar gör det ju iallafall. Nu gör man inte speciellt mycket tar det bara lugnt. Måste nog svänga förbi Mora Strand behöver en motorvärmarplats. Har visseligen inte fått min kupevärmare ännu eftersom den jag skulle ha visade sig vara trasig. Pappa har beställt en ny åt mig. Väntar fortfarande på den. Men det är ju bra om motorn är varm iallafall. Sen får vi se vad som händer resten av dagen...Hade gärna åkt till Öje en sväng och hälsat på. Vi får se hur jag gör. Annars blir det en lugn dag och kväll med för den delen. Ska nog se Bonde söker fru se hur det går för bönderna efter att de varit utomlands med sin kärlek...Hehe. Ska fortsätta surfa runt en stund till sen åker jag nog en sväng.

Puss