Lättat på hjärtat!

Onsdag!

Vaknade strax före åtta imorse då har jag fått sova hela natten det var riktigt skönt med sömn! Drack kaffe med mamma imorse sen drog vi ut på en priomenad med grannen Marie. Det var skönt att få luft och solen sken lite grann härligt! Pratade av mig en del både med mamma och Marie förstås det kändes skönt! Det behövdes! Mamma lagade mat det blev stuvade makaroner och korv mums! Dock blev jag ledsen innan maten allting kom över mig jag mår inge bra nu när det är som det är. Det är jobbigt för mig med att gå och vanka fram och tillbaka varken veta ut eller in. Man lever i en ovisshet. Jag hoppas få svar på mina frågor imorgon om hur allting ska vara! Mamma åkte till jobbet senare hon hade kvällen. Jag tog bilen och åkte till farmor en sväng fick lätta på mitt hjärta där med det kändes skönt! Hon vet oxå hur allting ligger till hon sa som mamma: Det kommer att bli bra! Fortsatte sedan hemåt tittade på en film som Åke hade spelat in från Anders och Lisas bröllop snacka om att det var roligt att se det igen. Blev alldeles rörd började gråta så fint var det! Det behövs inte mycket för att man ska få tårar i ögonen! Nu väntar man på att Det Okända ska börja dock inte förrän åtta men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Nånting att kika på ikväll! Ska fortsätta surfa runt!

Puss

Mycket funderingar!

Tisdag!

Idag hade man tid på Mora Familjecentrum skulle nämligen på Cellprovtagning ren rutin kontroll. Det gick då fort max 10 min tog det nog. Inte gjorde det ont heller....misstolka inte detta nu...Haha! Sedan styrde jag kosan mot Öje ville hem till mamma och prata av mig lite efter allt som har hänt för tillfället. Kim har sagt att han vill vara för sig själv alltså det är inte slut mellan oss utan han vill ha utrymme. Är där så mycket att vi går nog varandra på nerverna om vi inte gör något åt detta. Vi pratade en del hel igår tårar kom iallafall på mig....Men jag HOPPAS att vi löser detta vill inget hellre! Om jag bara ger honom tid och utrymme som han utrycker sig så tror jag nog att det ska funka. Det återstår att se ingen som vet ännu faktiskt. Nog pratat om detta! Hoppas ni andra mår bra och inte har det jobbigt!

Puss

Kommit mycket snö!

Måndag!

Det har kommit en hel del snö den senaste tiden började redan igår morse det vräkte ju ner när man vaknade. Var till Kims syster i lördags kväll där det blev fläskfile med ädelostsås samt pommefrites. Mycket gott! Mätt blev man med. Kim hade med sig sin keyboard det blev en hel spelande och många bra låtar! Duktig på att spela Kim. Satt och sjöng en massa. Sen blev det Singstar det var ännu roligare fast man är så himla kass på att sjunga men det gör väl inget bara man har roligt! Sen drog resten ut på klubben som det heter men jag orkade inte följa med så var hemma och sov istället...Haha! Inte för att man sov så värst mycket heller blir lätt så men ja ja. Sov hemma den natten det var skönt de! Sen på förmiddagen gick jag till Kims syster för Kim sov över där...Hehe Rörigt det där blev kanske men ingen fara på torpet! Där blev det kaffe och smörgås gott de! På kvällen gjorde hon en Tacopaj jättegod! Kaffe på maten förstås. Sen var det dags att dra sig hemåt då skulle man så stort se Beck filmen men det sket sig Kim tittade nog på hela men jag somnade...Haha! Idag har man inte gjort så värst mycket faktiskt kokat potatis till Geten/Bocken som finns kvar han blev nöjd. Tog även fram köttfärs hade tänkt göra köttfärssås till ikväll när Kim kommer hem. Laddat vedspisen med så det ska bli varmt och skönt! Mysigt när det sprakar från spisen. Blir nog en dusch lite senare med det kan behövas...Hehe. Ska fortsätta surfa runt!

Puss