Bakning!

Onsdag!

Vaknade före nio imorse snacka om att man bli bortksämd med sömn alltså...*illa* Laddade kaffebryggaren och värmde på lite paj som blev över från igår godare om den är lite varm...Hihi. Kim tyckte om den! Han sparade lite till mig till idag för jag skulle ha det till kaffet sa han...*sötisen* Gott var de! Senare ska jag baka matbröd i långpanna det finns inget bröd här hemma. Åkte iväg till Ica maxi för att handla det som fattades. Köpte även bröd så det finns. Undrar vad man ska äta till lunch idag....hm...finns grytbitar kvar det får nog duga! Blev även makaronipudding över det får bli det tills Kim kommer hem. Behöver inte laga någon mat idag. Måste nog koka ris till grytbitarna. Annars känns det som om man inte gör ett dugg alltså....drygt det där....Önskar verkligen att man hade en fast anställning gärna ett måndag till fredag jobb men det kan man väl bara önska. Få se hur framtiden kommer att se ut på arbetsmarknaden framöver. Just nu ser det väl inge vidare ut varken inom vården eller industrin galet alltså. Man får väl vara glad för det lilla jobb man har. Det skulle ta några veckor innan man får reda på om man fått tjänst eller inte på Tomtebogården. Man är i väntans tider. Spännande börjar det blir med. Hade ju varit roligt förstås om man hade fått det då hade man vetat att man får en summa varje månad...Känns som om jag har tjatat om detta alltför mycket...Haha! Känner mig kanske mindre glad just nu för att man inte jobbar så värst mycket som hade velat göra..Ja ja ska väl kanske inte klaga finns väl värre saker ute i världen....Ska fixa lunch snart och sen blir det bakning lite senare!

Puss

Kommentarer:

1 Lisa:

ja de e inge roligt att vara arbetslös heller, så de är ju inget frivilligt.. men i dessa dagar är det ju tyvärr så.. svårt att göra nåt åt saken med, och det suger :( blev brödet gott då? Puss å krams. ses på innebandy imorron?

2 Lisa:

Okej då får du ta kort och sätta ut recept då :) Ja idag ska vi svettas och jag kanske ska försöka träffa mål denna gång? Ha ha! Ses ikväll.. Puss å krams!

Kommentera här: