Städning och tvättning!

Torsdag!

Vaknade före nio som vanligt usch vad man sover länge om dagarna...*illa* Laddade kaffebryggaren och rostade smörgås mums! Senare ringde mamma hon hade feber och hade ont i halsen...*stackarn*  Ho kommer inte till Mora imorgon som det var meningen. Det var synd hade man haft något att göra...Haha. Får hitta på något själv istället. Idag fick det bli lite av varje satte igång en tvättmaskin samt drog över med dammsugaren det var en del hundtussar som vanligt. Laddade en stor kastrull med poatis och morötter till getterna. Ska gå ut med det lite senare det ska få svalna först. Annars har jag inte planerat så värst mycket. Ska göra fläskkorv och potatismos till middag det var Kims förslag! Det är väldig länge sen man åt de faktiskt! Det ska bli gott! Till lunch vet jag inte riktigt finns förstås makaronipudding kvar ändå...Hehe. Kanske tar de i brist på annat! Igår när Kim och jag hade handlat färdigt på Ica Maxi träffade vi p Anders utanför roligt! Patade en stund! De hade fåt klinkers inlagt i badrummet detgår framåt! Får åka dit nån dag och kika hur det ser ut! Ikväll blir det innebandy roligt! Får man röra på sig! Ska gå ut med mat till getterna!
Här följer receptet på brödet jag bakade igår.

1 Liter flmjölk
1 kg Rågsikt
1 kkp Vetemjöl
2½ dl Sirap
2 tsk brödkryddor
3 tsk bikarbonat
2 tsk bakpulver

Blanda alla ingredienser . Platta ut i en smord långpanna.
Grädda 100 grader i ca 45 min. Höj till 175 grader grädda  ca 30 min.
Då ser det ut som såhär! Hembakat bröd:)

Puss

Kommentarer:

1 Lisa:

Åh det såg mumsigt ut :)

Jo Anders berättade att han träffat er, när vi nästan hade somnat.. ha ha! Lite mkt han har i huvudet då, stackarn!

Men vi ses ju på innebandyn ikväll iaf :)

Puss å krams bästis.

2 Erika:

Hehe vad mycket saker du gör=) haha har ni Getter?:O haha:D det visste inte jag men är det inte tråkigt att tvätta och städa ??:P men det måste ju göras :P men det e tråkiigt :P

3 Lisa:

Ja jag lär ju ska få plugga upp ett och annat.. Väntar på att jag ska få mina betyg hemskickade! Ska bli intressant, men om jag minns rätt så är de ganska dåliga :/ Vi får se!

Undra hur man ska hinna med allt bara? Hade ju velat söka till hösten liksom..

Puss å krams!

4 Lisa:

Jo jag tänkte plugga till hösten! Nu hinner jag ju inte med, och det är ju på distans till hösten.. Skulle vilja hinna plugga in mina vanliga betyg med.. men ja, de får ju hjälpa mig på ams att komma igång :) Har iaf beställt hem en katalog från Falun.. Vad blir det idag då? Puss å krams!

Kommentera här: