Jobbat!

Torsdag!

Gick man upp tidigt imorse för man skulle iväg och jobba göra ett ryck. Tog cykeln till jobbet fint de att få sig lite motion på morgonen...Hehe. Solen sken lite grann när jag cyklade imorse men sen när man skulle hem var det mulet. Nu är man hemma igen gör väl inte så värst mycket har lite disk att ta undan från igår ska ta tag i de. Nånting att pyssla med. Har även tvätt från igår att ta reda på ska göra det med. Blir ju faktiskt någon nytta gjord iallafall! Ikväll blir det lugnt tänkte kika på CSI Miami alltid något! Det brukar vara bra. Få se vad som händer i kvällens avsnitt. Ska ta och göra någon nytta och fortsätta varva ner. Nog med skrivandet för idag!

Puss

Tvättat och jobbat!

Onsdag!

Idag blev det lite nytta gjord iallafall. Började med att ta tag i tvätten bokade mitt på dagen det fanns ingen före. Det var skönt att få undan den. Till lunch stekte jag rödspätta och kokade potatis det satt fint de! Sen kom jag på att jag inte hade något papper till skrivaren då tog jag cykeln till dollarstore en sväng för att köpa. Skickade sms till Sofia först och frågade om det fanns...Hehe. Vi tog sällskap en bit innan jag cyklade hemåt igen. Framåt eftermiddagen var det dags att cykla till jobbet och göra ett ryck. Nu är man hemma igen och försöker varva ner det tar sin tid men det går an. Igår kväll var man till Rättvik med Anders och Lisa kikade på en massa folk sen alla dessa bilar oj oj. Det var kö som bara den sen brändes det en massa däck det luktade inge vidare. Det var en trevlig kväll och kul att få komma ut se lite folk. Ska fortsätta surfa runt och varva ner.

Puss

Hälsat på Sofia!

Tisdag!

Idag har man inte gjort speciellt mycket hade tänkt tvätta idag dock fanns det ingen tvättid fick skjuta upp det till imorgon. Istället tog man sig ett bad och pysslade med annat. Laddade kaffebryggaren imorse samt brödrosten gott de! Fick mat över från igår värmde på den ugnstekta falukorven som var kvar sen kokade jag makaroner till...Hehe. Tänkte göra potatismos någon dag framöver så jag spar på mina små potatisar som jag har kvar. Det blev lunch idag med! Sen fick jag ett ryck att cykla ner på Burgers Bar för att köpa glass sen träffade man på Lisa hon jobbade. Fick prata lite med henne med kul de! Hon och Anders hämtar mig sen styr vi kosan mot Rättvik ikväll för att kika på bilar kul! Lär väl vara hur mycket folk som helst ute förstår jag...Hehe. Kul att kika på folk oxå! Hälsade även på Sofia en sväng satt och pratade om allt möjligt. Hennes pappa kom förbi en sväng med han fick present av Sofia för han fyller tydligen år imorgon! Denna dag har man väl gjort något iallafall även om man kanske hade velat gjort lite mer nytta men får ta den biten imorgon istället. Tänkte på tvättningen...Hehe. Ska bli gjort det med! Nu är det bara att ladda inför kvällen! Ska nog äta i Rättvik med men vad och var det vet jag inte det visar sig! Ska fortsätta surfa runt! Nog med skrivandet för idag!

Puss