Åkt båt samt solat och badat!

Måndag!

Har haft en kanon dag idag ute på sjön med mamma och grannen Marie. Vi åkte ut redan vid tio så man skulle få ut något av dagen. Tog med oss mat och fika ut till Vitensand. Det var inte en endaste båt där ute när vi kom det var alldeles tyst så härligt! Man kunde byta om i lugn och ro sen tog man sig ett svalkande dopp jättehärligt! Satt i skuggan oxå blev för drygt att sitta i solen hela tiden. Mamma hade med sig en Allers löste korsord...Hehe. Vi var ute i ca 5 timmar det var fint de! När vi kom hem igen var man helt slut och trött man orkade knappt gå upp för backen...Haha. Tog sig upp iallafall. Hängde upp mina blöta badkläder sen tvättade jag bara av mig orkade inte duscha alls. Snacka om att vara lat. Käkade rester sen drog vi ner till Malung en sväng mamma och Marie skulle handla de ska baka tidigt imorgon bitti. Men inte så värst mycket det blir ju så varmt sen. De ska vara utanför huset baka på en stor platta. Efter handlingen köpte vi glass på Nisskiosken det satt fint de! Nu är man hemma igen och tar det allmänt lugnt. Man orkar inte så mycket mer faktiskt. Tänkte se en Beckfilm ikväll mannen utan ansikte har väl sett förr men gillar beckfilmerna! Ska fortsätta surfa runt! Nog med skrivandet för idag!

Puss

Öjejsön och Larz Kristerz!

Söndag!

Oj oj vilken rolig helg det har varit! Har nog inte haft så här roligt på ett tag...Hehe! Åkte redan på lördag förmiddag jag och Marie till Öje. Tänkte åka ut med båten och njuta av solen samt bada ute på Vitensand. Vi packade våra saker och drog iväg härligt! När vi kom fram drog man ner till båten vred på startnyckeln och åkte mot Vitensand. Där var även Anders och Oscar, Lisa jobbade skulle komma till Öje sen. Vi var där ett par timmar sen blev man hungrig vi åkte till Serveringen för att äta en bit mat gott de! Beställde hamburgare med pommfritt det satt fint i magen. Efter maten skjutsade jag hem mamma sen drog Marie och jag ut en sväng till innan allt folk skulle komma till mamma och grilla. Kom hem i tid det var skönt då duschade man av sig samt piffade till sig inför grillningen. Tog sig en och annan öl samt cider till maten jättegott. Det kom arbetskamrater till mamma himla kul att träffa dem oxå inte sett dem på så länge. Grannarna Marie och Roger kom självklart oxå! Där satt vi och pratade tills det var dags att bege sig till festplatsen. Där blev det drag/ös hela kvällen lång. Dansade som bara den fick bugga en hel del tills man blev totalt svettig! Oj vad kul det var! Det blev en lyckad kväll med mycket dans och skratt. När vi kom hem igen till mamma och pappa satt vi ute på verandan en stund med Anders och Lisa senare kom även mamma och pappa. Sen blev det sängen skönt! Sov som en stock. Idag har man oxå varit ute på sjön en sväng och badat mycket härligt! Skjutsat hem Marie har jag gjort nu ska snart bege mig till Öje igen ska bli fint väder måste passa på! Har packat om lite grann fyllt på med rena kläder. Ska snart bege mig! Nog med skrivandet för idag!

Puss

Jobbat och kanon väder!

Torsdag!

Gick upp tidigt imorse skulle iväg och jobba det var lite små kyligt först men fram på dagen var det klarblå himmel och sol härligt! På min rast satt jag ute i solen en stund faktiskt inte alls dumt! Efter jobbet drog man hemåt la sig på balkongen stund blev lite drygt efter ett dag så gick in igen. Tappade upp vatten i badkaret riktigt skönt! Sorterat korten som kom igår lagt i kuvert ska väl ge bort en del sen! Resten får jag sätta in i album köpa ett för det jag har är fullt...Hehe. Har lite kvar att göra på den fronten iallafall...Hehe. Nu gör man minsta möjliga skönt de! Vet då inte om det är något på tv ikväll jo nu vet jag! CSI Miami vid nio fin de! Det är en bra serie de! Horatio är ju klockren! Nej ska fortsätta vara slö! Nog med skrivandet för idag!

Puss