Väckt!

Tisdag!

Imorse blev man väckt av att mobiltelefonen ringde strax före halv åtta det var från jobbet de undrade om man ville jobba mellan åtta och två. Jag tackade ja till de. Det var bara att hoppa i kläderna och åka iväg. Kom i tid fast jag tankade bilen innan...Hehe. Efter jobbet åkte jag till Öje hade egentligen tänkt att åka på förmiddagen men då blev det jobb det var inte helt fel. Har fått ihop lite timmar denna månad med känns skönt! När jag kom fram till Öje hade inte mamma kommit hem ännu hon kom efter en stund så då laddade jag perkulatorn vi drack varsin kopp kaffe gott de! Åkte till farmor en sväng med ville hälsa på det var roligt hon bjöd på choklad center...Hehe. Det var länge sen man var till farmor det kändes bra att ha varit dit! Åkte tillbaka till mamma igen då höll hon på med mat det blev potatismos och bacon det gick ner de! Mätt och belåten! Hade tänkt stanna här inatt så åker jag hem i god tid imorgon ska ju luncha med Marie trevligt! Är ju tillbaka på 45 min det är ju lugnt! Ikväll får man sitta bänkad framför tv:n det är ju Andra Avenyn kanon bra serie! Min favorit iallafall! Nej ska fortsätta surfa runt och kika!


Puss

Jobbat!

Måndag!

Gick upp ganska tidigt imorse skulle iväg jobba tog på mig igår de frågade mig på plats! Har skrapat ihop lite timmar iallafall alltid något! Får ta det man får helt enkelt! Nu är man hemma igen och tar det allmänt lugnt ska väl ta mig ett bad här lite senare hade jag tänkt skönt de! Måste ju bli ren och fräsch...Hehe. Hade tänkt åka till Öje idag men det blev ju jobb istället får skjuta på det till imorgon istället om de inte ringer och frågar om jobb men det tror jag inte för då hade de frågat mig redan idag. Tänkte hälsa på farmor och mamma med förstås! Ikväll blir det lugnt iallafall ska väl se Färjan tror jag det brukar vara roligt...Haha! Se när folk gör bort sig lr oxå ska man se Familjen Annorlunda det visar sig. Blir nog nudlar ikväll med och kanske smörgås gott de! Gott med något enkelt till kvällen behöver inte vara så märkvärdigt det duger fint de! Nu blev jag lat...*illa* Men känns bra att man har fått jobba lite grann denna månad iallafall! Men det är klart hade ju gärna jobbat mer förstås! Få se om det blir mer jobb denna vecka! Ska snart ta mig ett bad härligt!

Puss

Haft besök!

Lördag!

Idag kom världens bästa Maria med tåget från Borlänge hit till Mora superkul! Åkte ner för att hämta henne. Hennes tvillingsyster är världens bästa Sofia men hon är utomlands just nu i Egypten fuskigt! Maria och jag drog ner på Mora en sväng tog en fika på kaffestugan trevligt! Kikade i skoaffären Eliassons skor fanns snygga skor där men kostade förstås därefter...Hehe. Var även in på JC oj vilka snygga Lee jeans man hittade men dyra var dem så köpte dem aldrig...Hehe. Snål som man är...*illa* Hittade ju ett par snygga jeans på Wear it Company för några helger sedan för 250kr fynd! Maria hittade snygga jeans inne på Cubus här i Mora alltså de satt jättebra! Hittade även linne och ett par mjukisbyxor kanon de! Själv gjorde man inga fynd men kan inte något jämnt heller! Hade gärna velat åka till Ikea en sväng finns mycket roligt där bla taklampa till hallen hade man velat ha. Kikade på nätet såg en som verkade okej men det kanske finns fler på plats vet man ju aldrig. Då ser man ju dem ordentligt med...Hehe. Får väl ta det framöver. Sen på eftermiddagen kom pappa hit oxå hjälpte mig att få ihop möbeln till stereon för att slippa faktura ville han ha makaroner och korv då fick han det oxå! Schysst deal! Maria hjälpte oxå till att greja tack till er båda! Nu är det komplett kanon! Känns mer och mer som ett hem! Nu är det kartonger kvar som ska fraktas bort kanske någon kan hjälpa mig att få undan dem?! Tacksam för hjälp de är stora får inte plats i min bil...*tyvärr* En kombi vore bra! Om Anders kanske kan ta dem någon dag och köra iväg dem vore supersnällt! Annars löser det sig säkert! Ikväll är det Robinson få se om man kikar! Lär väl inte ha så mycket val att se på...Haha. Ska fortsätta surfa runt och beskåda min snygga möbel!


Puss


Snygga möbeln till stereon!

Snyggt blev de! Tack Pappa och Maria (bästa kompis och även hennes syster Sofia men är utomlands)