Jobbat och sjösatt båten!

Söndag!

Gick upp tidigt imorse skulle iväg och jobba mellan 8-15 det var ju så fint och varmt ute det kändes synd att jobba. Fast dagen gick fort så efter jobbet köpte jag ett batteri till båten och åkte till Öje för att sjösätta båten. Pappa och jag gjorde den färdig för sjösättning. Men innan dess hann man äta samt vara till farmor en sväng det är ju Mors Dag idag. Pappa var dit med en present. Det blev kaffe med dopp trevligt. Sen blev jag så otålig att det var dags att sätta i båten. Åkte hem och hakade på båttrailern på dragkroken. Det bar iväg till ett ställe nedanför festplatsen. Motorn startade kanon! Jag drog en liten repa det var riktigt kul! Oj vad jag njöt alltså! Detta lever man på...Hihi! Nu är man glad över detta att båten är i sjön super! Nu är det inte många dagar tills man ska åka heller...Hehe! Spännande! Nu börjar man längta på riktigt! Blir att boka tvättid senast tisdag och packa resväskan på onsdag. Fint de! Nu är man hemma i Mora iallafall och tar det allmänt lugnt. Ska väl snart sussa. Nog med skrivandet för denna dag!

Puss

Jobbat!

Torsdag!

Var upp tidigt imorse igen skulle iväg och jobba. Var inte så värst trött när man vaknade blev det senare...Hehe. Dagen gick rätt fort ändå det var skönt att få åka hem. Innan man åkte hem svängde jag förbi Ica Maxi för att handla lite nu har man fyllt på med en del iallafall. Ska då inte svälta...Haha. Käkade rester när jag kom hem värmde köttfärssås som blev över och kokade spagetti satt fint de! Nu är man mätt i magen. Ikväll blir det innebandy ska bli skönt att få röra på bena lite! Kanske inte kommer så många men ska väl komma så pass att man kan göra två lag. Annars är det nog rätt illa. Ska väl vara där till sju fint att röra på sig en timme sen kan man ta ett bad när man kommer hem skönt! Är man ren och fräsch till imorgon med! Ska fortsätta surfa runt lr nått och tänka på någon...Hihi. Nog med skrivandet för denna dag!

Puss

Jobbat samt hälsat på Lisa och Oscar!

Onsdag!

Imorse var man uppe med tuppen skulle iväg och jobba de ringde mig igår och frågade. Man var rätt trött imorse ändå innan man kommit upp ur sängen. Har man väl kommit igång då funkar det fint! Dagen gick rätt fort ändå slutade två det var skönt de. Efter jobbet åkte jag till McDonalds och köpte mat var sugen på något onyttigt. Sen fortsatte jag till Färnäs en sväng hälsade på Lisa och Oscar kul! När jag kom lekte han med sina bilar sa: Den här är cool! Haha roligt! Oscar badade oxå lekte med sina små båtar...Hehe. Han är för go alltså. Lisa och jag babblade om allt möjligt alltid lika kul! Kul att kika förbi så man får prata lite! Tack för en trevlig eftermiddag! På hemvägen mötte jag Anders i bil fick iallafall vinka...Hehe. Ikväll blir det lugnt ska inte göra så värst mycket se om det är något att kika på tv lr om man ska lägga ner de...Men ska iallafall se Sjukhuset det är intressant! Man kanske lär sig något nytt. Ska jobba även imorgon ska försöka lägga mig tidigt men har en tendens att vara uppe lite länge blir lätt så när det är ljust ute man vill hellre sitta uppe. Får väl ta sig i kragen tillslut. Imorgon är det 1 vecka kvar tills man åker...Hihi. Nog med skrivandet för denna dag!

Puss