Lyckad kväll!

Söndag!

Igår blev det en mycket lyckad kväll faktiskt. Började med att fixa till sig hade min rosa klännig,strumpbyxor samt ett par svarta högklackade skor. Fick hämtning av en arbetskamrat där vi träffades ett gäng innan vi åkte vidare mot Gesunda för att se Midvinterblot. Väl där fick man sätta sig till bords och hugga in på en smarrigt förätt som bestod av en bit bröd med räksallad,räkor,sallad och en citronklyfta...*mums* Sedan började underhållningen om Nökve galte. Det var himla roligt och mycket humor! Man skrattade en hel del! Varmrätten bestod av tunna skivor kött (vad det nu hette),potatisgratäng och en mycket god brunsås. Sen var det sallad och bröd till. Det var mycket gott. För att sammanfatta det hela var det en rolig kväll! Fick även skjuts hem av en arbetskamrat tusen tack! Var hemma före ett blev inte så sent. Idag är det första advent men känner ingen direkt julstämning. Det är nog snön som saknas. Drack kaffe imorse och åt mitt hembakade bröd...*mums* La mig i soffan en stund och kikade på Bumbi Björnarna...Haha! Barnasinnet finns kvar! Man skulle nästan ha haft en hel hög med disneyfilmer...Man har ju en del inspelat förstås. Det är oftast avsnitt man sett på tv. Det är alltifrån DuckTales,Kalle Anka,Pluto,Mussse och annat. Men hade varit kul att ha hela filmer. Får köpa en dvd box eller nått...Hehe! Har man nått att kika på om man får det långsamt. Annars händer inte så värst mycket idag...Blir väl lugna gatan vad jag vet. Ska fortsätta surfa runt ett tag till!

Puss

Nökve!

Növke! Kanon bra!

Barnvakt och Midvinterblot ikväll!

Lördag!

Uppe med tuppen idag....Hade gärna sovit en stund till...Hehe! Man blir bortskämd med sömn ibland. Ska nämligen till Färnäs och vara barnvakt. Anders skulle jobba en stund på förmiddagen och antar att Lisa också ska jobba. Han frågade mig om jag kunde passa Oscar. Självklart ställer man upp! Har druckit mitt morgonkaffe och ätit hembakat bröd...*mums* Sedan blir det att fixa till sig tills man ska iväg till Gesunda och se Midvinterblot. De säger att det ska vara kanon bra och roligt. Att man får skratta mycket. Detta känns spännande och roligt. Ska ha min rosa klänning och strumpbyxor. Sen blir det ett par svarta högklackade till. Synd att det inte är någon snö ute hade nog fått upp stämningen ännu mer. Får hoppas det kommer snö till jul iallafall. Ska väl ta och göra mig färdig snart och åka till Färnäs.

Puss


Min klänning!

Denna klänning ska jag ha ikväll!

Städat och inhandla strumbyxor!

Fredag!

Grått ute idag med...trist...Hade hellre haft sol och lite snö...*mys* Få se om det kommer någon snö. Vaknade strax efter åtta men låg och drog mig en stund...skönt de! Har städat under förmiddagen, det var skräpigt här och var. Moppade även golven det luktar ju så gott! Nu är det bara mina mattor kvar som ska skakas. Ska ner på Mora en sväng tänkte jag och inhandla strumbyxor till min klänning. Ska ut med jobbet imorgon, upp till Gesunda och se Midvinterblot. Blir nog kul! Ska även förbi jobbet och höra hur det blev skjuts upp dit. Om man vi ska samlas på jobbet eller om man får hämtning här hemma. Annars har man inget planerat. Ska väl se Idol ikväll, undrar vad det är för tema ikväll...*spännande* Ska fortsätta surfa runt en stund till och skaka mattor med!

Puss