Fest ikväll!

Lördag!

Uppe med tuppen igår eftersom man skulle jobba. Åkte till Borlänge igår efter jobbet till tvillingarna. Väl framme där bar det iväg till Ornäs till Sofias chef för att kika på skräckfilm...*nice*Det blev två filmer och den andra filmen var faktiskt bäst! Nu kom jag ihåg vad de hette...The hills gone red och My bloody valentine. Det blev en skräckkväll...Mohaha! Kom hem strax efter elva....Idag har man varit till kupolen en sväng fixade svart nagellackmed lite glitter. Nu har man outfiten färdig! Få se var i förfestar någonstans...antingen hos Sofia lr Maria verkar det som....Sen lär det bäl bli s2 lr bolanche....Få se då! Ska väl ta en dusch här snart! Nog med skrivandet för idag!


Puss

Jobbat och vurpat på cykeln!

Onsdag!

Imorse när man drog upp rullgardinen såg det rätt ljust ut faktiskt. Var inte sådär extremt mörtk som det brukar vara på morgonen. Fixade frukost och sen trampade man iväg till jobbet. Dessvärre var jag något oförsiktigt så när jag skulle svänga vurpade jag ner i asfalten....Det var halt på vägen....Kände ju det när jag klev upp igen...Det var en snäll tant som kom efter vägen och frågade hur det gick. Det gick ju bra så man kunde fortsätta till jobbet. På hemvägen gick det bättre ingen vurpa! Usch man får vara försiktig alltså. Får tänka på det nästa gång att det kan vara halt. Ikväll är det innebandy som gäller det blir mer röra på bena...Hehe! Nu ska jag nog äta lite ugnspannkaka som blev över från igår så man får något i magen. Nog med skrivandet för idag!

Puss

Tvätta och pyssla!

Tisdag!

Vaknade väl före åtta imorse måste säga att man sovit rätt gott ändå. Vette sjutton vad man drömde heller det kommer jag inte ihåg...Haha! Idag blir det att tvätta och pyssla lite...Kanske drar fram dammsugaren oxå....Inte för att det är så skitigt då. Annars finns det kvar...Haha! Efter tvättningen blir det nog en sväng med cykeln, komma ut och röra på bena. Samtidigt som man får i sig lite syre inte helt fel. Det ser ut att bli skapligt väder iallafall. Solen kikar fram så får hoppas att det inte blir någon nederbörd. Har nog regnat inatt för det var blött på backen imorse. Annars blir det väl en lugn dag inget speciellt planerat....Vi får se vad dagen har att erbjuda! Få se om man gör sig en ugnspannkaka här i eftermiddag lr till lunch. Ett tag sedan man åt de och gott är de! Skulle behöva en förpackning bacon så det blir lite smak! Blir lite trist annars men det går ju an utan med inte alls dumt! Lär väl bli mycket över som vanligt...Haha! Igår var man till Lisa på ljusparyt mysigt! Finns så många olika grejer att välja bland att man skulle vilja ha det mesta men det går ju inte...Hehe! Beställde iallafall Te-ljus mango och mandarin. Luktar jättegott! Tack för en trevlig kväll Lisa! Nog med skrivandet för idag!

Puss