I Öjs!

Onsdag!

Igår efter jobbet styrde jag kosan mot Öje, tänkte hälsa på en sväng! Passade även på att tvätta av bilen ordentligt samt dammsuga den. Usch vad det var skräpigt i bilen och fy vad den var skitig! Nu är den finare även om den är smårepig. Hade gärna velat göra något åt detta men usch vad det kostar pengar...*dyrt* Får fundera på saken om man ska göra det till våren och låta det gå över vintern. Ja vi får se hur man gör. Igår kväll blev det lugnt. Mamma lagade till potatismos och kokorv hur gott som helst! Blev verkligen mätt! Sen kikade man på Idol samt Andra Avenyn. Det är allt spännande i båda programmena lr vad man ska säga...Hehe! La sig rätt tidigt och vaknade halv nio imorse fint de! Nog har man fått sömn alltid. Marie (grannen) kom förbi en sväng och drack kaffe. Fick fina fat av henne att tex äta tårta på och en jättefin toastgrill. Den var formad som en gris...Haha! Hur fin som helst! Den åker med till Mora! Man kan förstås bara göra en smörgås i taget men det gör inget, har ju en till hemma där man kan göra två. Snart blir det mat lax och potatis mums! Sen ska jag styra kosan hem till Mora igen. Nog med skrivandet för idag!

Puss

Jobbat idag!

Måndag!

Idag har man jobbat men det var ett kort pass men det funkade oxå! Cyklade till jobbet imorse det var lite kallt faktiskt. Fick lov att ta mina vantar de satt verkligen inte i vägen. När man kom hem tog man det allmänt lugnt, tappade upp ett bad. Det var riktigt skönt att få fräscha upp sig. Mamma ringde till mig på eftermiddagen oxå pratade med henne en stund. Fick berätta att man hade haft det kul i lördags fint de! Ikväll blir det lugnt ska upp och jobba imorgon bitti. Ska nog kika på Idol och sen färjan de borde ligga ute på nätet. De visar programmen på samma tid. Man får välja där det lutar nog åt Idol det är spännande! Nog med skrivandet för idag!

Puss

Lite trötter efter kvällen!

Söndag!

Idag blir det en lugn dag inte många knop här inte. Vaknade elva så nog har man fått sova skönt de! Fast vaknade tidigt på morgonen en vända tog en tablett oxå och somnade om sen skönt de! Nu har man käkat frukost fint de! Tog utav det hembakade brödet satt fint de! Igår var det fest hos Marie innan man drog vidare till Mora Parken för att kika på E-Type. Det var riktigt kul! Där träffade man på Anders,Lisa och Lennart trevligt! Fick en kram av dem alla tre...Hehe! Anders gav även Marie en kram:) Fabror fläsk spelade oxå det var väl inga dåliga låtar de spelade det var faktiskt helt okej. Men man väntade ju självklart på att E-Type skulle dyka upp vilket han gjorde tillslut och då blev det drag! Man stod där framme och hoppade,samt dansade loss riktigt kul! Var väl en och annan som råkade trampa på mig men det gjorde inget,gjorde inte speciellt ont heller. Medans man står där kommer en kille fram och hälsar,presenterar sig som Jonas. Då ringer det en klocka inne i huvudet. Han gick omvårdnadsprogrammet ett par dagar innan han bytte till Hotell och Restaurang. Dessutom så har han faktiskt varit till Öje han körde glassbilen. Mamma köpte glass av honom, det kom han så sakta ihåg själv med...Haha! Det var lite roligt faktiskt. Satt ute och snackade ett tag innan man själv började vilja dra sig hemåt. Det var då skönt att komma hem i någon sådär lagom tid. Ja man var ju hemma halv tre förstås...Hehe. Men då var man nöjd! Marie och jag tog sällskap första biten. Skildes åt och sen började jag trampa hemåt. Det gick ju inte direkt sakta...Haha! Det var riktigt skönt att få lägga sig och sova! Idag är en ny dag det blir lugnt! Inte många knop inte! Det var en rolig kväll det där gör man gärna om! Få se när det blir nästa gång! Nog med skrivandet för idag!

Puss