Jobbat!

Torsdag!

Gick upp tidigt imorse skulle iväg och jobba. Har jobbat varenda dag denna vecka med varierande pass då förstås men det känns förstås. Dessutom har veckan gått väldigt fort,rusat iväg tycker jag. Imorgon är det redan fredag. Cyklade till jobbet imorse,det var riktigt skönt att få röra på sig och få lite syre på morgonkvisten. Dagen gick fort och sen var det dags att trampa hemåt igen. Nu är man hemma och gör väl inte så speciellt mycket. Tar det bara lugnt och är allmänt slö. Ska ta mig en dusch om en stund,det kan behövas efter allt detta cyklande...Hehe! Fick kommunalarbetaren i brevlådan idag och där finns det ett korsord som man kanske ska ta och ge sig på. Försöka lösa iallafall...Hehe! Har ju försökt hitta en 60-tals klänning och det är tydligen inte det lättaste som man kanske kan tro....Men det ska väl lösa sig på något vis! Har någon ett förslag var man kan få tag på och köpa så säg till! Duschen nästa!

Puss

Jobb ikväll!

Onsdag!

Vaknade tidigt imorse...börjar det där vända igen nu måntro...Vaknat åtta de senaste dagarna men idag blev det redan vid sju...Hehe! Men kan ju förstås bero på att man la sig tidigt igår med. Har nog fått min sömn ändå! Idag är det jobb som gäller,iallafall på eftermiddagen. Ska väl pyssla lite här hemma först...Har funderingar på att flytta över alla mina tröjor/jumprar i den stora byrån jag har i mitt rum. Det blir så knök fullt i de så kallade korgarna. Blir nog lite bättre plats och lättare att hitta den top/linne man vill ha för dagen. Ska nog fundera lite över det och se om man gör ett ryck. Annars är det en lugn förmiddag innan man ska iväg till jobbet. Tänkte laga till stuvade makaroner och falukorv idag...*mums* Blev så sugen på de...Hehe! Sen tänkte jag svänga förbi H&M på vägen till jobbet och kika efter en 60-tals klänning. Anders ska ju ha 60-tals fest här i Maj. Så man måste börja leta! Hittade en på nätet men det är ju inte säkert att den finns ute i butiken....Återstår att se! Annars får man leta vidare. Detta blir spännande och se om man hittar något. Nu på söndag är det släktkalas som gäller! Så blir festen senare under månaden...*kul* Undrar just vad man ska ha för skor....Mamma pratade om nå typ tyg/gympaskor men jag vet inte jag....Får leta lite på nätet kanske man får några idéer om vad man skulle kunna tänkas ha. Ska ta och leta runt lite!

Puss

Jobb ikväll!

Tisdag!

Vaknade strax efter åtta imorse...helt okej! Bättre än att vakna sju...Haha! Idag sken faktiskt solen när man drog upp rullgardinen,härligt! Men den går visst i moln emellanåt...lurigt! Har väl inte gjort så värst mycket under morgonkvisten.käkat frukost och duschat...*skönt* Känner man sig som en ny människa! I eftermiddag är det jobb som gäller. Blir nog att ta cykeln idag med så man får röra på sig lite samtidigt som man får luft. På tal om cykel så skulle man egentligen behöva en ny cykel...Denna är gammal och har hängt med länge...Den låter lite konstigt bak i cykeln....Vet inte vad det kan vara...Kedjan kanske ska smörjas eller nått. Eller också byter man ut hela kedjan så kanske det blir bra. Men helst skulle jag vilja ha en ny. Med cykelkorg...Hihi! Bra att ha väskan i när man cyklar till jobbet eller om man behöver handla några små grejer kan man ställa kassen i korgen. Mycket praktiskt! Ska slöa en stund till tänkte jag. Till lunch får det bli fisk,potatis och sås! Mumma!

Puss