Nyårsafton!

Fredag!

Nu har det blivit sista dagen på året. Tänka sig vad tiden går fort,hinner inte med ett dugg. Undra just vad man har gjort under detta år egentligen....Hehe! Är väl massor...mycket fina minnen med förstås och roliga! Uppe med tuppen är man iallafall. Ska väl åka iväg så småningom och göra lite nytta. Efter jobbet bär det iväg till Borlänge där jag ska fira nyår med tvillingarna,trevligt! Ska bli riktigt kul! Försökte komma ihåg när vi firade nyår tillsammans,kom fram till att det var länge sen. Har inte firat tillsammans under tiden de har bott i Borlänge. Det var nog under högstadiet eller gymnasiet kan jag tänka mig. Det känns som en evighet sen. Man börjar känna sig gammal...Haha! Nu får man se framemot 2011 och saker som händer och sker då....Har ju en grej planerad iallafall...Hihi! Hoppas alla får en trevlig nyårsafton!

Puss

Städat!

Torsdag!

Igår kväll gjorde man inte speciellt mycket,orkade inte så mycket heller för den delen. Hade ju en jättetrevlig dag igår i Öje med god mat och trevligt sällskap! På kvällen intog man soffan. Kollade på Bonde söker fru,där var det bara 1 av bönderna som hittade kärleken. Det var ju inte fy skam förstås! Kikade även på Morden i Midsomer men det orkade jag såklart inte kolla färdigt på,blev så trött! Det var bara att lägga sig. Idag sov man inte så jättelänge,vaknade strax efter halv åtta. Tog en promenad,hade tänkt ta en långpromenad men det var för kallt. Bet i kinderna. Det fick bli en kort,det var ju bättre än ingenting! När man kom in i värmen igen drog jag fram dammsugaren. Skönt att ha städningen färdig innan helgen. Dessutom åker jag till Borlänge imorgon efter jobbet då har jag inte tid med någon städning...Hehe! Har börjat packa med så det är färdigt till imorgon. Har hittat en outfit,det får bli svart kjol samt min röda top. Blir nog bra! Ska ta mig en dusch! Får önska alla ett Gott Nytt År!

Puss

Trevlig dag i Öje!

Onsdag!

Vaknade tidigt imorse kunde inte somna om så det var bara att gå upp och göra morgonkaffet. Det satt fint de! Myste framför tv:n en stund,skönt att ta det lugnt på morgonen när man är ledig. På förmiddagen åkte jag till Öje med Anders,Lisa,Oscar och Elvira. Var bjudna på mat hemma hos mamma och pappa. När vi kommer till Öje står det en bil uppför backen och blinkar. Det visade sig ha hänt en olycka...*läskigt* Men allt hade gått bra iallafall. Det stod på internet. Mamma hade gjort porterstek samt potatisgratäng och en mycket god sås till. Gissa om man åt mycket....Hehe! Det blev paltkoma! Efter maten klädde vi på oss ordentligt och gick ut en sväng. Oscar åkte bob och Elvira fick åka pulka samt sparklåda. Vi var ute en bra stund innan man började känna sig frusen. Mamma gjorde kaffe,det blev fika. Det blev en trevlig och mysig dag. Nu är man hemma igen,gör väl inte så värst mycket. Kommer inte att göra många knop...Haha! Ikväll ska jag se Bonde söker fru,då får man se hur det gick för bönderna sen efter att kamerorna släckts. Det blir spännande att se. Visseligen har man räknat ut hur det blev för en av dem iallafall. Får vi se om man har rätt eller inte. Tog en liten bild hemma från Öje med,det har kommit mycket snö. Är nog lite mer än här i Mora kan jag tro!

Puss

Vinter i Öje!