Myshelg i Öje!

Lördag!

Igår eftermiddag efter jobbet styrde jag kosan mot Öje. Väglaget var helt okej men tog det lugnt för det kom ner något blött som sedan frös på rutan. Det gav sig efter ett tag. Lite halt var det ute efter vägen. Mötte många bilar. Det är väl för att det är vasaloppshelg i Mora med en hel del lopp och många åkare. Tjejvasan går av stapeln idag och nästa söndag är det Vasaloppet. Det blir spännande att se starten på tv...Hehe! Jobbar den helgen så kanske kan se starten iallafall. Kul att se när det slingrar sig som en orm uppför backen...Hehe! Igår kväll blev det Tacogratäng och någon öl...*gott* Kikade på Let´s Dance och bäst var nog Stefan Sauk samt Claduia. Kanon! Mattias var inte heller dum. Det gick som en dans...Haha! Vad vitsig jag var nu. La mig strax efter tio...skönt det! Idag vaknade vaknade man strax efter åtta. Sov rätt tugnt och drömde knasigt som vanligt...Drömde att jag letade efter bilen. Hade parkerat den någonstans i Borlänge av alla ställen. Skulle möta upp mamma på kupolen när jag väl hade hittat bilen. Vilket jag inte gjorde. Sen vaknade jag...Haha! Vilken dröm! Undrar just vad allt kommer ifrån...*knas* Idag var det meningen att vi skulle åka skoter men det snöade så mycket att det kanske blir imorgon istället! Få se vart det bär iväg. Annars är det lugnt idag. Pappa pysslar och mamma är ute på promenad. Själv sitter man här och snackar med folk på msn. Alltid något! Hörde på radion att om man kan ska man undvika att åka bil till Mora eftersom det är så långa köer. Förra året hade det tydligen varit kö ända från Garsås till Mora. Det hade gått i gångfart...segt värre. Det är nog tur att man inte är där just nu utan är här i Öje istället. Få se hur det är imorgon eftermiddag/kväll när man ska hem. Förhoppningsvis är det inte så mycket trafik inne i Mora...Om man har tur förstås...Hehe! Ska surfa runt en stund till så får vi se vad som händer. Är väl Melodifestivalen ikväll. Se om det är några bra bidrag denna gång.

Puss

Städat och jobba ikväll!

Torsdag!

Vaknade tidigt imorse trots att man hade sovmorgon....Man är väl tidsinställd eller något. Man är van att gå upp morgonen och göra sig färdig för jobb. Det sitter väl i antar jag. Jag masade mig väl upp. Har hunnit dammsuga och moppa golven iallafall. Ser något bättre ut och luktar gott med! Ajax citron...*luktar gott de* Sen ringde de från jobbet och undrade om man ville jobba. Jag ska ju jobba idag...Hehe! Ibland hade man nog fått dela på sig. Kul att de ringer iallafall! Annars är det en lugn förmiddag och man gör inte så värst mycket. Kände på vädret imorse när jag hade ut mina mattor och det var inte direkt varmt. Kallt...*burr* Undrar just när denna kyla ska ge sig. Tar hellre ett par minus och strålande sol,det är toppen väder! Beställer det vädret till helgen! Igår kväll gjorde Sofia och jag pizza. Den blev mycket god...*mums* Får vi göra fler gånger! Få se vad man ska hitta på för mat idag....det visar sig! Ska väl ta in mina mattor snart!

Puss

Jobbat och ätit pizza med Sofia!

Onsdag!

Uppe tidigt imorse skulle som vanligt iväg och jobba. Det var kallt ute -23 visade bilen...*burr* Dagen gick fort och när man kom hem svirade jag bara om för en promenad. Passerade dagiset där Oscar är och ser Anders bil stå där. Står även någon som jag tror är Lisa och ropar: Hej Lisa! Får ingen reaktion överhuvudtaget....Ropar flera gånger....Får varken svar eller reaktion. Så går närmare och det visar sig vara en kompis till Lisa...Haha! Snacka om att ta fel och se dåligt...*garvar* Lisa var ju in på dagiset för att hämta Oscar. Sicken situation alltså! Fortsatte min promenad hemåt iallafall. Väl hemma så badade man...så skönt! Ren och fräsch,gött! Åkte sedan till Sofia för vi bestämde att vi skulle göra pizza. Så åkte till Ica Maxi för att köpa ett pizzakit. Var även förbi dollarstore en sväng,finns mycket roligt där inne. Kul att kika runt! Sedan fortsatte vi hem till Sofia för att göra pizza. Den såg lite rolig ut för hade egentligen lite för lite ost. Men den blev bra och god iallafall! Fick i mig två stora bitar...*mums* Sedan kikade vi på filmen Masjävlar...Haha! Vad den är bra och rolig! Dock lite sorglig på slutet men utöver det så är den mestadels rolig. Tack för en rolig och trevlig kväll Sofia! Alltid lika kul! Mycket skratt blev det,som vanligt...Hehe! Nu är man hemma igen och tar det allmänt lugnt. Har sovmorgon imorgon,ska bli skönt. Hinner man ladda batterierna innan man ska till jobbet. Ska kika runt en stund till innan man går och lägger sig!

Puss