Helg i Öje!

Lördag!

Igår efter jobbet styrde jag kosan mot Öje och där blir jag kvar över helgen. Dessutom tog jag på mig att jobba imorgon söndag. Kunde inte säga nej eftersom jag hade skrivit upp mig att jag kunde jobba om det behövdes. Det fick jag stå för och tackade ja. Innan jag åkte till Öje träffade jag mamma och pappa på Kina restaurangen, där vi åt lunch...*mys* Friterad kyckling...mumma! Och sen var det något annat med, räkor i någon sås. Mycket god mat där! När man var mätt och belåten gick jag in på skohuset en sväng. Tänkte kika efter skor men det fanns inget som jag ville ha. Antingen var det för stort eller litet, ett par satt då så konstigt på foten. Det blev inga. Svängde förbi bensinmacken för att pumpa bildäcken och sen fortsatte man mot Öje. Mamma gjorde purjolökspaj till kvällen,jättegott! Blev både vin och nån öl. Kikade på Let´s Dance och oj vad de kan dansa. De är jätteduktiga! Willy är ju nya Lasse Brandeby...Haha! Få se hur länge han hänger med. Idag har man inte gjort så värst mycket. Anders och pappa tog en skotertur till Hässingen, medans mamma och jag åkte till Malung istället. Där hittade man iallafall skor inne på Ares. Kanon! Nu fryser jag inte om fötterna. Ikväll är det Robinson final...*spännande* Få se vem som vinner det hela! Ska surfa runt en stund till sen blir det nog lite mat här. Kött eller biff tror jag!

Puss

Jobba ikväll!

Torsdag!

Sovit som en stock inatt och drömt knasigt...*som vanligt* Vet inte var man får alltifrån Tog undan en del av tvätten som jag tvättade igår Iallafall en del av den. Tvättkorgen var ju full det var verkligen nödvändigt! Idag blir det jobb 14-20. Skulle egentligen ha börjat 16 men de ville att jag skulle börja tidigare. Det var något möte på jobbet. Inte mig emot blir ju extra timmar det säger man ju inte nej till direkt. Igår kom snöfalllet. Trodde nog att det skulle mer snö än vad det gjorde. Antar att man jämnförde med andra ställen här i Sverige då det var snökaos.Få se vad man ska göra utav denna helg. Ska iallafall vara ledig, ska bli skönt! Hoppas på fint väder så man kan ge sig ut och åka skridskor eller något.Hemma i Öje har de plogat upp en väg som sträcker sig till Vitensand. Det vore ju nice att ta sig en sväng dit om vädret tillåter förstås det soligt och fint kan man ju grilla där borta, mys det!Som sagt vi får se vad man hittar på. Sitter och lyssnar på musik via Spotify. Favoriten just nu är nog Rolandz Efter regn kommer solsken! Klockrent ju! Ska fortsätta surfa runt en stund till!

Puss

Skönt med ledighet!

Onsdag!

Efter åtta dagars jobb i rad så känns det skönt att få vara ledig idag! Men inte sov jag nå länge för det inte...Hehe! Lika illa varje gång...:P När man drog upp rullgardinen kom det faktiskt ner snö och trodde nog att det skulle hålla i sig under dagen. Men nu snöar det inget alls. Det hinner nog komma hit ändå. Annars är det lugna gatan, tog mig en promenad under förmiddagen, riktigt skönt! Det blåste lite grann så det bet i kinderna. I eftermiddag ska jag ta tag i tvätten nu är tvättkorgen full. Nån nytta ska väl bli gjord idag. Igår kväll var jag nog en aningens trött...Kändes att man hade jobbat mycket. Idag är man som sagt ledig det är då inte helt fel! Ska väl fixa till någon lunch snart få se vad man hittar på. Fantasin är typ nere på noll just nu. Mat i magen ska man ha! Mamma hade ljusparty igår men var aldrig dit. Istället la jag in en beställning iallafall! Te-ljus går då åt...Hehe! Så mysigt att tända på kvällarna och sen luktar det gott med! Just nu har jag havsbris som en favorit. Sätta igång en film kanske!

Puss