Regnigt!

Torsdag!

Idag har det varit regn i luften större delen av dagen,vågade inte ta cykeln utifall det skulle börja regna. Ville vara på den säkra sidan. Efter jobbet åkte jag till systembolaget för att handla dricka till helgen. Där var det inte alls mycket folk som det var ute på gågatan och ut efter vägen. Shit vilken trafik,bilar överallt. Hittade knappt en parkeringsplats. Men tillslut så! Handlade det jag skulle ha och sen åkte jag hemåt. Då var det kö ända uppifrån noret. Jag tog en annan väg hemåt för att slippa köa. Väl hemma så drog jag igång att röra ihop en deg till matbröd. Har inget kvar så det behövdes fyllas på. Nu börjar det snart lukta nybakat! Mamma och pappa kommer nog förbi lite senare,de hade ändå vägarna förbi. Får väl ladda kaffebryggaren då kan jag tro...Hehe! Kanske brödet är färdigt med så man kan bjuda på nybakat,vore ju inte helt fel! Sen får vi se hur det blir imorgon om man åker till Borlänge,beror på om man lyckas byta pass eller inte. Annars åker jag på lördag! Ska invänta mamma och pappa!

Puss

Vackert väder!

Onsdag!

Idag har det varit riktigt fint väder,det var lite kyligt på morgonkvisten när man cyklade till jobbet. Det fick gå det med! Efter jobbet cyklade man hemåt,det blev rätt svettigt alltså,hade för mycket kläder...Hehe! När man kom hem bytte man om till knickersbyxor! Det kändes bättre! Såg folk var nere på Tingsnäs och badade,såg riktigt härligt ut alltså. Man blev ju lite badsugen faktiskt. Kanske man skulle ta sig ett kvällsdopp när tvätten är undanstökad. Vi får se hur man gör. Annars får man väl njuta av vädret så gott det går ändå. Ta en sväng med cykeln som vanligt kanske...Hehe! Ska snart kila ner till tvättstugan! Få se vad resten av kvällen har att erbjuda!

Puss

Jobbat hela dagen!

Tisdag!

Idag blev det hårdkörning,började tidigt imorse och slutade inte förrän på kvällen. Kändes lite segt på eftermiddagen man var lite trött i huvudet. Men det gick bra trots allt! Nu är det gjort iallafall. Det blev riktigt skönt ute på kvällskvisten,en riktigt fin sommarkväll! Man blev varm av cykelturen. När man kom hem bokade jag tvättid,fanns inte förrän på torsdag eftermiddag. Hade gärna tvättat imorgon men man får väl ta det som finns. Inte lätt när man inte varit hemma på en hel vecka...Hehe! Sen har jag ju tjatat om min bil den senaste tiden också...Har ju fått den fixad nu iallafall så det är skönt. Dock är det snart dags för kamremsbyte,det var inte billigt att göra på volvo...Vågar knappt säga summan alltså. Iallafall så fick jag tips från en arbetskollega om en mekaninker. Jag ringde dit och frågade om man kunde få ett kostnadsförslag. Det fick jag,det var MER än hälften än vad volvo ska ha om de gör jobbet....Det är ju inte svårt att välja om man säger så. Enkelt val! Nog om bilen! Skönt att man gjort detta pass och hoppas på att få sova lite bättre inatt. Låg och vred mig igår mest hela tiden,tog sån tid innan man somnade. Hoppas det blir bättre denna gång! Ska fortsätta kika på Allsång!

Puss