Regnigt...=/

Onsdag!

Vaknade strax innan sex imorse av att det smattrade på fönstret...usch...=/ Det var bara att ta bilen till jobbet. Cykeln fick vara hemma. Det blev inget bättre väde direkt under dagen heller,solen kikade fram lite grann bara sen mulnade det på igen. Efter jobbet åkte jag till Sofia en sväng,roligt! Vi gjorde pannkakor,mums! Man blev verkligen proppmätt. Tack för en trevlig eftermiddag! Nu är man hemma igen och gör inte så värst mycket. Ska nog ta mig en dusch snart,känner mig lite ofräsch. Har funderingar på att färga håret igen? Eller ska man vänta ett tag till? Kommer inte riktigt ihåg när det var man färgade sist. Har nog gått någon månad iallafall. Vi får se! Kanske ska klippa sig först och sen färga. Kanske ett bra sätt! Ja ja det visar sig hur man gör! Till helgen har de sagt att det ska bli fint väder,hoppas verkligen att det stämmer! Man blir då gladare då och sen kan man åka till Öje en sväng med. Åka lite båt...så nice! Det har jag funderingar på att göra iallafall! Men det får bli efter jobbet på lördag i såna fall. Sen kan man stanna där till söndag,börjar inte förrän två. Dags för en dusch!

Puss

Jobb och båtåkning!

Tisdag!

En fin dag,iallafall under förmiddagen. Sedan kom molnen och det började blåsa...=/ Hade planerat att åka till Öje efter jobbet för att åka båt. Men struntade i molnen och åkte dit iallafall. Sofia var också med,så kul! Vi lyssnade på en skiva som bränt strax innan vi skulle åka...Hehe! Var bra låtar där,bla jullåtar...Haha! Vi sjöng i bilen på väg till Öje. Väl framme i Öje åkte vi ner till båten,lastade i och drog iväg. Hade tänkt att åka ut till Vitensand en sväng. Dock åkte vi inte så värst långt förrän vädret blev sämre,det blåste mycket också. Vi vände och åkte in till bryggan igen. Det var trist att det blev så men vi fick våfflor samt jordgubbar av mamma,hur gott som helst! Det blev en trevlig eftermiddag/kväll iallafall! Vi får styra upp det där bättre sen,pricka in fin vädret istället! Nu är man hemma i Mora igen. Kvällen blir lugn,man ska väl upp och jobba som vanligt imorgon bitti. Ett kort pass förstås. Bättre än ingenting! Blir många dagar på raken...Men man får bita ihop! Känns nog bra när man väl ha gjort det! Ska fortsätta ta det lugnt!

Puss

Soligt och jobb ikväll!

Måndag!

Ännu en härlig sommardag,så härligt! Man får passa på att njuta innan man ska iväg och jobba. Hade kunna tänka mig att jobba dagtur idag...Hehe! Men får njuta innan jobbet istället! Har inte gjort så värst mycket under förmiddagen,duschat och gjort sig fräsch! Nu är man redo för denna dag! Igår var det också varmt,passade på att vara ute större delen av dagen,inte helt fel! Usch vad tomt det känns inuti hjärtat....=/ Vet att man inte ska älta men det tog faktiskt....Skönt att ALLA mina vänner finns där,det gör mycket! Samtidigt finns det de som har det värre,man borde kanske inte klaga och gnälla. Det känns iallafall....=/ En grej är bra att man inte är ovänner och bråkar,det hade varit jobbigt. Saknaden är stor. Känns som sagt tomt. Imorgon blir det nog en tripp till Öje efter jobbet,funderar på att ta en sväng med båten,vore verkligen härligt! Måste passa på! Åker nog direkt efter jobbet. Det är ju så härligt! Öjesjön är så fin! Måste göra något kul! Passa på att njuta av denna dag kanske!

Puss