Nyklippt...=)

Tisdag!

Imorse när man drog upp rullgardinen var det vitt ute. Inte så konstigt kanske så som det snöade till och från igår. Vräkte ju ner på kvällen...*usch* Igår blev det en del gjort faktiskt iallafall en och annan uträttning. Var först till jobbet en sväng för att prata lite samt att berätta att man är på benen igen och kan jobba. Fortsatte ner på stan för att boka klipptid på Salong Spegeln eftersom det inte blev något förra veckan. Hade sån tur att jag fick 1 timme senare,hur bra som helst! Åkte förbi Sofia en sväng innan. Skjutsade henne ner på stan eftersom jag ändå skulle ner. Sen är det ju roligare med sällskap också! Vi var in på skohuset och de hade fått in riktigt snygga skor! Dit ska jag och köpa nya vår/sommarskor sen! Mina gamla har man typ nött ut...Hehe! Sofia hittade ett par skor och slog till! Snygga var de och enkla! Sedan skulle hon till tåget för att åka till sin mormor och morfar. Jag skulle klippa mig samt börja jobba på eftermiddagen. Kunde ju inte säga nej när de ringde....Hehe! Gårdagen rullade på,skönt det! Efter klippningen var jag bara i stort sett hem och käkade för att sen åka till jobbet. Idag blir det en lugn dag...Inte mycket till väder heller för den delen. Ska till volvo senare i eftermiddag,de ska byta en fjäder bak på bilen. Kunde inte göra det förra gången eftersom de inte hade grejer hemma. Annars har jag inget planerat...som vanligt. Får ladda batterierna till imorgon då det blir att jobba lång pass. Sega en stund till!

Puss

Nyfriserad!

Helg i Öje!

Söndag!

Nu är det ett par dagar sedan jag har skrivit men har varit krasslig så har inte orkat. Fick feber i torsdags eftermiddag. Kände att jag först hade ont i huvudet så tog mig alvedon då kändes det lite bättre så trodde nog att det skulle gå bra att jobba på kvällen. Dock gick det inte alls var tvungen att åka hem igen och kurera mig. Jag låg resten av dagen/kvällen. Hade svårt att sova,var rätt varm samt ont i kroppen...*drygt* Det blev inte så värst mycket sömn den natten. Ringde hem och pratade med både pappa samt mamma. Det kändes inge vidare att ligga här själv och ha feber. Kändes lite bättre efter att ha pratat en stund. Dagen därpå hämtade mamma mig här i Mora så slapp jag vara här hemma själv och vara krasslig. Kändes skönt att ha lite sällskap. Man vilade sig större delen av dagen,det var inte helt fel. Orkade inte så mycket annat. På kvällen kikade man på Let´s Dance fast inte hela orkade inte utan la mig istället. På lördag kändes det bättre att man orkade följa med till Älvdalen för att fira Henry. Han fyller nämligen 60 år till veckan så passade på att fira honom. Anders,Lisa och Oscar kom också dit,hur trevligt som helst! Mamma hade gjort smörgåstårta,mums! På eftermiddagen beställde vi pizza...Hihi! Det blev en hel dag i Älvdalen. Mormor blev glad över att vi alla hade varit där! Mamma och pappa släppte av mig hemma hos mig. Jag ville hämta min bil så slapp man krångla med att ta någon buss hem till Mora. Vi åkte samtidigt så mamma och pappa låg bakom mig större delen av vägen hem. Vilka bilförare det är ute på vägarna alltså. Usch vilka omkörningar de gör,fy sjutton! De har inte mycket trafikvett överhuvudtaget. Till kvällen var det Körslaget. Måste säga att Moreus var riktigt bra! Picasso var inte heller så dum. Men en miss som blev på slutet var ju att de sa fel kör som skulle få vara kvar. Snacka om en jättemiss! La mig tidigt även denna kväll,det gjorde då inget. Idag söndag åkte man hem till Mora igen. Mamma och pappa har dessutom varit hundvakt över helgen för att grannarna åkte till BB de hade sitt andra barn på gång. Nu har de fått en till pojke. GRATTIS! Nu har de två busfrön...Hehe! Roligt! Kvällen blir lugn iallafall. Vill gärna se filmen på fyran ikväll med Jakob Eklund. Hoppas man orkar hålla ögonen öppna!

Puss

Bokat klipptid och bilen på service!

Onsdag!

Vaknade tidigt imorse trots att man hade sovmorgon och dessutom är ledig idag...knasigt det där. Kanske berodde det på att man låg och funderade på att man skulle lämna in bilen på service. Man har i sina tankar: Tänk om det är något stort fel på bilen och såna där grejer. Snacka om att man är bra löjlig ibland alltså. Servicen gick bra,men ska lämna in den igen på tisdag för de ska byta fjäder bak. De hade inte grejer hemma till det just idag. Sen hade de bytt ett par lampor bak.bytt olja,filter och annat. Sånt där som en annan inte kan göra själv..*tyvärr* Man skulle ha varit bilmekaniker istället...Haha! Kunde man göra det själv istället. Medans bilen var på service passade jag på att gå till Salong Spegeln för att boka klipptid. Fick redan en tid på fredag eftermiddag! Det ska väl bli någon ordning på en själv med...Haha! Mamma ringde förut med hon mådde lite bättre iallafall,skönt om det är på bättringsvägen. Men hon var snuvig fortfarande. Hon får bli frisk nu! Nu är man hemma igen,har dammsugat för har dragit in en massa grus. Det är väl typiskt denna årstid. Ska bara skaka mina mattor sen är det klart! Funderar på att göra våfflor sen...*mums* Köpte sylt på Willys det hade jag inte hemma...:P Ska ta och skaka mina mattor!

Puss