Underbar helg!

Söndag!

Denna helg har varit alldeles underbar,svävat som på rosa moln. Har haft det riktigt mysigt i all sin enkelhet. Igår efter jobbet styrde jag kosan mot Torsby för att spendera resten av helgen tillsammans med Johan. Träffade honom för ett tag sedan. En mycket glad,trevlig och gosam kille. Kikade på film,åt en god middag som bestod av tjäder,klyftpotatis och sås,mums! Var in till Torsby en sväng för att köpa lite gott till kvällen. Satte igång en av Stieg Larssons filmer "Män som hatar kvinnor". Vilken kanon film! Många utav kompisarna som sett alla filmer som gjorts så nu vill man ju också se dem. Idag har det varit en fin och solig dag. Man har kunnat vara ute och gjort saker. Hade egentligen tänkt att åka hem redan ikväll men skjuter på det en dag till. Imorgon (måndag) bär det iväg hemåt igen. TUSEN Tack för en UNDERBAR helg!

Puss

Bakat och jobb ikväll!

Fredag!

Vaknade rätt tidigt idag trots att man var rätt trött igår efter ett långt arbetspass. Men kände mig utvilad ändå. Har då sovit som en stock inatt,skönt! Cyklade dessutom igår till och från jobbet så motion fick man...Hehe! Få se vad vädret säger idag om man ska cykla till jobbet eller inte. Har bakat matbröd här på förmiddagen...brödet var slut så det behövdes. Nu har man bröd i ugnen...*mums* Kommer det att lukta nybakat...Hihi! Annars tar man det lugnt och gör väl inte alltför mycket. Laddar batterierna till i eftermiddag. Ska väl fixa med någon mat också lite senare. Har rester kvar sen här omdagen,potatismos och köttkorv,mumma! Behöver bara värma. Få se om man kanske drar fram båten ihelgen,hade gärna velat göra iordning den för sjösättning. Att det är klart. Men vette sjutton vart sommarvärmen har tagit vägen? Får gärna komma tillbaka! Man vill ju bada i år och sola...Hihi! Ta sig en sväng till Vitensand...det är livskvalite att vara ute på sjön och bara njuta! Längtar! Forsätta att slöa en stund till och invänta att brödet blir färdigt!

Puss

Solsken och jobb!

Onsdag!

Vaknade strax efter sju imorse men måste väl ha varit utvilad efter gårdagen. Igår bar det iväg till Valbo på Ikea med mamma,Lisa,Elvira och Oscar! Åkte vid halv tio så var väl framme vid halv tolv ungefär. Först in på Ikea för att sedan fortsätta inne i köpcentrumet med alla affärer som finns där...Hihi! Nog handlade man en del men mest nyttiga saker som man behövde! Man fick mycket för pengarna måste jag säga! Vi lunchade på donken,mums! Köpte även mjukglass inne på köpcentrumet...mumma! Hade strössel på,hur gott som helst! Vi åkte väl ifrån Valbo vid 18 tiden och var hemma strax före åtta...Hehe! Snacka om en hel dag! Man var en aningens trött när man kom hem. Var förbi Ica Maxi en sväng för att handla lite grejer som fattades här hemma. Orkade inte packa upp alla grejer heller för den delen. Satte mig vid datorn en sväng innan sängdags. Idag skiner solen så det kanske blir en solig dag,hoppas! Denna dag har jag packat upp alla grejer som man köpte igår. Ska diska lite grejer med som jag inhandlade på Ikea bla glas,kastrull,små skålar och skärbrädor. Man vet ju inte vem som petat på dem tidigare. Lite pyssel här hemma innan man ska till jobbet i eftermiddag. Farmors kusin som bor i Amerika kommer på besök idag men jag missar henne för jag jobbar. Beror förstås på hur länge hon stannar i Färnäs men knappast efter åtta då jag slutar. Så får väl skicka en hälsning iallafall! Ska pyssla lite!

Puss