Kallt!

Tisdag!

Imorse när man vaknade var det -20 grader ute...*burr* Inge vidare att vakna till sådan kyla....tur att man får vara inomhus och värma sig istället. Sov nämligen i Öje för jag åkte dit igår eftermiddag,dels för att hämta slalomskidor eftersom det bär iväg till Idre i Januari. Lika bra att ha dem här slipper man hämta dem sen. Sedan hjälpte pappa mig med ljusstaken där sockeln fastnat efter att lampan gått sönder samt gick i kras. Han fick loss den iallafall. Nu är det bara att köpa ny lampa. Var ner på Mora innan jag åkte till Öje men då hade de naturligtvis inga lampor hemma det skulle komma under veckan. Nu är det mörkt i sovrummet ett tag. Men det lyser iallafall i alla andra rum,det är mys! Idag har man väl inte gjort så värst mycket,bara tagit det lugnt. Grannarna kom över en sväng,trevligt! Ett tag sedan man såg dem. Mamma började sedan att baka bregottkakor sen gjorde jag maten. Det blev fisk och potatis,mums! Öste på ganska mycket,blev rejält mätt. Lyckades proppa i mig en bregottkaka iallafall...Hehe! Sen packade jag ihop mina saker för att bege mig hemåt innan det blev mörkt. Grinden var öppen så jag kunde åka nära trappan för att lasta ur slalomskidorna och låsa in dem i förrådet. Nu har man utrustning iallafall! Fint det! Denna kväll får bli lugn,ska inte iväg på någon innebandy tar det nästa gång istället! Blir nog bra det! Imorgon ska man börja jobba igen,det känns bra iallafall! Åter till vardagen! Dags för en dusch!

Puss

Frisk igen!

Måndag!

Nu är man ÄNTLIGEN frisk! Känns skönt att man blivit sig själv igen. Kändes när man tog sig en dusch igår på förmiddagen,man blev en ny människa. Sen passade jag även på att byta sängkläder. Inatt har man sovit som en stock och vaknade tidigt men det gjorde ingenting. Fått min sömn iallafall. Imorse när jag skulle tända ljusstaken sa det bara poff så blev den svart samt klockradion slocknade. Lampan till ljusstaken gick i kras,nu sitter själva sockeln kvar i ljusstaken vet inte riktigt hur man får bort den? Måste ju ha dit en ny lampa sen. Det löser sig. Morastrand var hit nu på morgonen för att åtgärda felet. Det var sånt enkelt fel att det bara var att peta upp en knapp som sitter ute i hallen. Det är flera knappar på rad. En av dem var nere så det var bara att peta upp. Tur det inte var värre. Nu fungerar det igen! Hänt lite grann här på morgonkvisten....Hehe! Få se vad man ska göra utav denna dag,det var visst kallt ute idag...*burr* Ska se om det kanske finns en tvättid under dagen eller imorgon. Behöver tvätta igen,tvättkorgen är rätt full. Få se vad det blir! Lugnt än så länge!

Puss

Piggare!

Söndag!

Har kunnat sova riktigt gott inatt faktiskt,hade ont i huvudet så tog en alvedon. Så jag sov på den,riktigt skönt! Sen har man drömt därefter sen...Fattar inte vart man får alltifrån. Knasigt värre. Har som sagt fått sova ordentligt,det behövdes. Sov förstås större delen av gårdagen,orkade ingenting var helt deckad. Idag har jag fått i mig rostad smörgås,är på god väg iallafall. Det tar sin lilla tid. Kallt ser det ut att vara ute...*burr* Skönt att man får vara inne i värmen istället. Ska ta mig en dusch senare samt byta sängkläder! Duscha bort baciellerna! Kanske man blir människa igen...Hehe! Hade gärna velat tvätta idag men har ju som sagt ingen egen tvättmaskin...Inte orkar jag gå till tvättstugan heller för att kolla tider...Det får vara tills imorgon. Ska fortsätta att ta det lugnt!

Puss