Helgen över!

Söndag!

Då var det åter söndag,helgen har verkligen gått fort. Kanske gör det när man har något för sig. Imorse var det milt och riktigt skönt ute när man trampade iväg till jobbet. Det var en del som var ute och gick tidigt imorse. Brukar det inte vara på en söndag. Kanske hade de glömt att ställa tillbaka klockan...:P Det skulle man ju göra vid tre inatt. Fast jag gjorde det redan på kvällen eftersom jag skulle upp tidigt...Hehe! Annars är det lugnt,solen lyser till och från. Det blir en lugn kväll i soffan,slöa framför tv:n och kika på Ensam mamma söker! En utav Lindas killar kommer ju tillbaka,det var en som lämnade för några program sedan. Det blir kul tycker jag! Hoppas att det klickar ordentligt mellan dem...Hihi! Håller på dem jag! Sen var det en Beckfilm ikväll med "Flickan i jordkällaren" den har jag ju på dvd...den är ganska bra,kanske inte en av mina favoriter. Skulle vilja ha fler Beckfilmer. Får börja samla dem så man har allihopa. Bra filmer det där! Ska ha en lugn söndag och bara vara!

Puss

Regn och rusk!

Lördag!

Har sovit gott inatt iallafall,sen har man drömt därefter...Förstår inte vart allt kommer ifrån...Hehe! Hur knasiga drömmar som helst. Är så irriterad över den här sms historien att man blir ju knäpp av att bara tänka på det. Hur sjutton kan det skickas ett sms utan att jag ens har skrivit det?! Det står att det kommer från mig? Alltså det är så sjukt alltihop. Varför finns det vissa som bara vill förstöra för en? Har de inget bättre liv än att förstöra för andra? Hur man är försöker förklara så hjälper inte det heller. Ärligt talat vet jag inte vad man ska ta sig till. Ska man bara låta det vara eller försöka ta reda på vem f*n som har gjort det?! Men det är förstås omöjligt att spåra sånt där. Hoppas att DU är nöjd nu med vad du har ställt till med! Usch vad förbannad man blir! Var bara tvungen att skriva av mig,ursäkta ordvalet där men skitsamma! Idag ser det regnigt ut,inget vidare väder. Hade tänkt ta en promenad men vi får se hur det blir med det. Annars är det jobb i eftermiddag som gäller,det var skönt med sovmorgon. Ska vara lat en stund till,glo på lite tv eller nått! Sen ville mamma att jag skulle lyssna på melodikrysset utifall man kanske kan hjälpa henne med något.

Puss

Halt!

Fredag!

Imorse när man cyklade till jobbet var det halt som bara den,det regnade nämligen igår kväll så det hade frusit under natten. Det gick inte fort till jobbet kan jag säga,tog det extra lugnt. Speciellt i kurvor samt nedförsbackar,lite läskigt var det. Var väl dum som inte tog bilen men hade inte tid att vända...Hehe! På eftermiddagen när man skulle hem hade det blivit varmgrader samt tinat upp så det var blött på vägarna. Har tagit undan tvätten och disken,någon nytta gjord här hemma! Igår for jag runt med dammsugaren och moppen. Lyckades även att rensa golvbrunnen,var väl inte så speciellt fräscht där...Hehe! Usch vad det samlas skit där alltså....:P Blir väl förstås så när man duschar av sig den...Haha! Sen var jag ju även ner på Mora ang min mobil...De trodde att smset hade kommit från en gratis sms sida. Där kan man ju skriva vem det är från osv...Tråkigt att det finns såna omogna människor som håller på med sånt skit och bara vill förstöra för andra...=/ Inte speciellt roligt! Tråkigt att det händer....Ikväll är det middag samt Idol som gäller! Laga till kycklingfile med cocosmjölk samt äggnudlar till! Blir som en kycklinggryta kan man säga. Kryddan man har i heter Red Curry Spice Mix...spännande att testa! Mamma har lagat till det en gång förut,det var riktigt gott! Hoppas man lyckas! Ska väl ta och förbereda strax! Sen ska man sitta bänkad och kika på Idol. Läste att Minnah hade kommit tillbaka efter att Alice hade hoppat av. Såg inte förra veckan utan läste på nätet. Blev lite förvånad faktiskt att hon slutat...trist! Får se hur det går för de andra i gänget istället! Myskväll med god mat (hoppas det blir gott) och Idol!

Puss