Härligt höstväder!

Torsdag!

Ännu en solig och kall morgon,frost även idag.Vaknade tidigt som vanligt,börjat bli en vana det där. En positiv grej är ju att man hinner att göra saker innan man börjar jobba. Nått positivt! Det blir nog en promenad lite senare,skönt att röra på sig. Var ju så himla fint väder igår med så kunde inte låta bli att ta en kvällspromenad. Var en himla massa insekter i luften som man nästan krockade med. Gör man oftast när man cyklar iallafall...Hehe! Senare på kvällen blev det Idol. Rätt personer gick vidare men gillade även Daniels framträdande. Hade tre fått gått vidare hade han gärna fått haka på. Men juryn har ju även Wildcards så återstår att se om inte han kan finnas med där. Idag är det alltså promenad och sen jobb i eftermiddag. Det rullar på! Dags för en promenad!

Puss

Soligt!

Onsdag!

Imorse vaknade man tidigt,igen! Hade förstås bokat tvättid vid åtta så det var bara att masa sig upp. Solen skiner,det är frost. Ännu en riktig fin höstdag! Igår tog jag en sväng med cykeln,cyklade efter Tingsnäs. Tänkte ta några fina höstbilder. Blev dock bara två bilder som jag blev nöjd med. Det kommer ju fram så många fina färger. Löven är orange,röda,gröna och lite bruna. Fotade från stranden och försökte få till en bra bild. Blev kanske inte så jättenöjd. Hade nog blivit finare om man hade varit på närmare håll. Det var så fint med träden med alla dessa färger samt granar/tallar runt omkring som fortfarande var gröna. Det skiftade i färger. Riktigt fint! På kvällen var det Idol som gällde. Vet inte riktigt om jag fick någon direkt favorit faktiskt....Ingen som direkt stack ut och gav järnet. Skulle kanske ha varit Sassa och Alice i såna fall. Annars vet jag då inte. Ingen favorit igår kväll. Tände ljus här hemma,bara var och myste i soffan. Har fortfarande min hosta kvar...*irriterande* Men det ska väl ge sig! Idag har jag tvättat,skönt att få undan den. Sen blir det att cykla en sväng till jobbet,ska på möte. Kanske kan passa på att ta någon höstbild på vägen dit. Det är ju riktigt fina mornar,solen lyser på trädtopparna sen ligger det ett svagt täcke med dimma på Siljan,riktigt fint! Tycker denna vecka har gått fort också. På lördag är det marknad som gäller. Då bär det iväg till Rättvik,trevligt! Sen får vi se vad man hittar på. Är sugen på att kanske festa eller hitta på något annat kul! När man för en gångs skull är ledig en helg och INTE är förkyld....Hehe! Säg bara till!

Puss

Höstbild!

Bilden är tagen från Tingsnäs!

Städning!

Tisdag!

Fortsatt kallt och frost. Är ledig idag så behöver inte gå ut iallafall inte än...Hehe! Måste iväg och handla några småsaker men det hinner jag senare. Vaknade som vanligt tidigt imorse,typiskt mig. Men har sovit en del timmar så ska väl kanske inte klaga. Kikade på idol kval igår kväll,kikade sen vilka som gick vidare. Det blev då rätt personer iallafall. Tycker jag iallafall. Skulle egentligen ha kikat på Det Okända men det fick bli Idol istället! Idag hade jag tänkt städa. Blev inget sådant förra veckan,blev ju förkyld så det orkade jag då inte med. Får ta det nu istället! Om alla målare kunde bli klara förstås så man törs hänga ut mattorna. Vill ju inte hänga ut dem och sen få färg på dem...Inte så värst roligt. Får kolla så man inte färgar mattorna....Vore ju illa. Annars har jag väl inget planerat idag. Ska iallafall ut i det fina vädret,måste ju passa på att njuta av solen när den väl är framme. Man får klä sig ordentligt så man inte fryser...Hehe! Mössan lär nog åka på! Ska kika på reprisen av Det Okända!

Puss