Packat!

Tisdag!

Imorse var man uppe tidigt. Gjorde kaffe samt smörgås. Det var fint väder ute,lite kallt men det var ändå skönt att cykla till jobbet. Inte fy skam! Sen är det ju även dan före dan....Detta ska bli roligt! Började packa igår,skrev upp en lista och bockade för allt eftersom...:) Har man lite koll,förhoppningsvis! Får nog lov att se över väskan en gång till så att man är säker på att allt är med! Lär väl säkert kolla fler gånger...Haha! Man vill ju inte glömma något. Ska väl upp tidigt imorgon med men det får gå! Ikväll är det innebandy,verkar som om det blir iallafall! Får man röra på sig lite,gött! Göra något vettigt kanske och inte bara sitta här!

Puss

Tandläkaren!

Måndag!

Imorse gick man upp tidigt eftersom jag hade tid hos tandläkaren. Skulle vara där strax efter åtta. Drack kaffe samt smörgås innan jag åkte. Borstade tänderna och gav mig av. Var lite nervös,utifall man skulle ha något hål eller något annat fel. Allt gick jättebra! INGA hål alls! Så skönt! Gick därifrån med ett leende på läpparna! Nu kan man vara lugn och ladda inför äventyret som väntar....Hihi! Har redan börjat packa...:) Detta ska bli roligt! Annars är det en lugn dag,regnat har det gjort också. Vädret är inte det bästa men det får man väl ta. Ska väl fixa någon lunch sen men det är en stund kvar....Nu börjar jag få resfeber!

Puss

Home again!

Söndag!

I fredags efter jobbet styrde jag kosan mot Borlänge där helgen skulle spenderas. Var först in på Ica Maxi för att handla till lördagen då det skulle bli grillning. Då träffade jag på Lisa,Oscar och Elvira,kul att se er! Sen fortsatte jag färden. Väl framme bestämde vi oss för att åka till Max för att köpa hamburgare,mums! Maria var också med dit senare kom även Hg. Då kikade vi på film det blev Saw VI (sjättefilmen),den var helt okej! Men det är ju läskiga filmer det där....Hehe! Senare under kvällen blev det en skräckomedi,då fick man skratta....Haha! Dagendärpå blev det grillning på kvällen,Sofia gjorde potatisgratäng...Hur god som helst! Vi hjälptes åt med den. Det grillades även kött. Det var Maria,Hg,Sofia,Daniel,jag och Ola som grillade. Efter maten blev det filmtajm! Först tittade vi på "Sanctum" sedan blev det "Roomate" som jag gillade bäst! Den var riktigt bra och spännande! Man la sig väl inte förrän halv tolv...Hehe! Det blev en trevlig kväll! Idag sov man till halv tio,Sofia narrade ut  mig på en joggingtur. Det var BRA det! Skönt med frisk luft! Gick raskt först sen joggade vi en runda,gissa om man är otränad...Haha! Kände mig kass men trots det var det kul! När vi kom hem igen var det dags för frukost! Kikade lite grann på Family Guy...Haha! Så bra! Träffade sedan Maria och Hg på kupolen. Det blev en vända in på "New Yorker" en kul butik! Där blev det fynd...Hihi! Käkade sedan på kupolen också. Mätt i magen åkte vi hem till Maria och Hg,var där en stund. Maria bakade dumlemuffins,mums! Det blev fika,proppade i mig två stycken....Skulle man aldrig ha gjort för fy sjutton vad mätt man blev...Haha! Men de var ju så goda! Senare var det dags att åka hem igen. TUSEN TACK för en MYCKET trevlig helg! Vi får ses snart igen!

Puss

Nyfärgad!

Så bra blev det! Tack för hjälpen!