Hemma igen!

Måndag!

I fredags efter jobbet styrde jag kosan mot Borlänge för att sedan fortsätta mot Stockholm. Vi kom iväg i rätt bra tid. Maria och hennes kille kom samtidigt som mig till Sofia och Daniel,det var tajming! Kom inte fram alltför sent. Stannade i Enköping för att käka,det blev Max....*mums* De har riktigt goda hamurgare måste jag säga! När vi kom fram till Daniels mamma blev det fika,gott med en kopp kaffe! Tog det bara allmänt lugnt på kvällen. La oss rätt tidigt för att orka med morgondagens shopping. På lördagen steg vi upp vid åtta,var ute vid Nacka köpcentrum strax efter tio. Oj vilka affärer det fanns där! Deras favorit affär var New Yorker,där är jag villig att hålla med! Vad snygga kläder de hade,fanns så himla mycket att välja mellan. Man lastade på sig en hel del för att sedan prova....Några plagg passade inte så himla bra,det var inte riktigt jag. Det hängde jag tillbaka. Men det blev en skinnjacka,klänning med skärp runt midjan,en svart hatt,en bh samt ett halsband. Var även in på cubus där blev det också fynd! Även Åhlens,ny ögonskugga samt mascara! Resten av gänget fynade mycket med,blev många snygga kläder! Kul med lite nytt! Nog har vi alla unnat oss saker...:) Roligt! Till middag hade Daniels mamma gjort korvgryta samt ris,mums! Hur gott som helst! Efter maten spelade vi Maxi Yatzy där vann man då inte...Haha! Det var Annettes sambo och Daniel som fick mest poäng. Där blev man slagen med hästlängder...Haha! Sen var det melodifestivalen som gällde,satt bänkad. Käkade chips....Mums! Det blev en mysig kväll med! Lugnt och skönt. Söndagen var vi uppe tidigt igen,då gjorde vi stan....Hehe! Blev några fynd då med...Hihi! Käkade mat på E4an (tror jag det hette) Jättegoda hamburgare! Mumsigt! Där blev man proppmätt! Var även iväg till Hornbach samt Bauhus. Vi började inte färden hemåt förrän på kvällskvisten. Vi var hemma runt tio på kvällen. Orkade inte köra hem till Mora utan stannade kvar över natten och åkte hem idag istället. Hann träffa Sofia inna man åkte! Käkade frukost på Almas Cafe,goda siktkakor...Mums! Nu är man hemma igen och ska iväg till jobbet om någon timme. Nu är det åter till vardagen igen! Detta har verkligen varit en TOPPEN helg! Tack återigen! Vi har ALLTID kul när vi ses!

Puss

Idag bär det av!

Fredag!

Igår kikade man på Sveriges värsta bilförare....Shit hur de kör alltså....Inte lätt att backa med en husvagn det förstår jag för har aldrig gjort det själv....Men i övrigt...Förstår inte riktigt att de har fått sitt körkort överhuvudtaget....Kul att kika på....Hehe! Resa blev det bokat igår med,i Augusti bär det av till Turkiet/Alanya....Så nice! Det ska bli skönt att komma i väg....:) Nu kommer man gå och längta i ett halv år...Haha! Inte varje dag man sitter och skriver så här tidigt på morgonen...Hehe! Sovit helt okej,vaknade förstås innan telefonen skulle plinga till....Tidsinställd. I eftermiddag bär det alltså av till Stockholm,det ska bli riktigt kul! Shopping bla...Hihi! Kanske äta ute någonstans,vore trevligt iallafall! Återstår att se vad som hittas på! Men som sagt shopping blir det iallafall...:) Snart dags att göra sig färdig för avfärd mot jobbet! Ha en bra helg allihopa!

Puss

Fortsatt kallt...*burr*

Torsdag!

Usch denna kyla fortsätter att hålla sig...*burr* Man byltade på sig ordentligt imorse. Täckbyxorna då förstås sen mina skinnvantar plus lovikavantarna....Det satt inte i vägen! Slapp frysa om fingarna! Motorvärmaren var förstås i det var då himla tur! Det får faktiskt ta och blir mildare nu tycker jag,har man sagt länge nu känns det som...Hehe! Men det lät på väderleksrapporten som att det skulle vända,det vore skönt! När man kom hem så tog jag det lugnt ett tag innan jag tog tag i städningen. Blev ingen grovstädning direkt,bara dammsugat och gjort fint i badrummet,alltid något! Det får faktiskt duga! Ska göra våfflor lite senare,blev så sugen! Det får bli min middag....:) Imorgon bär det av till storstaden....Hihi! Det ska bli riktigt kul! Har börjat packa,ska väl inte ha så fasligt mycket grejer med mig,det räcker med en ryggsäck. Imorgon efter jobbet bär det iväg! Sen åker man ju med de bästa också,ännu bättre! Det kommer nog bli mycket skratt....Haha! Nu kurrar det faktiskt i magen! Dags att göra våfflor!

Puss