Vardag igen!

Måndag!

Jag skulle ju så stort se Wallander filmen igår på fyran. Kikade fram tills nyheterna skulle vara sen gav jag upp. Orkade inte hålla ögongen öppna...Haha! Det var bara att gå till sängs. Imorse sov jag inte så jättelänge,vaknade strax före åtta. Hade fått min sömn. Idag har man tagit den dagliga promenaden,det var riktigt skönt ute. Solen sken också,härligt! Hoppas det får vara sånt här väder ett tag,man blir gladare när solen kikar fram. I eftermiddag ska man jobba,det har åter blivit vardag. Helgen gick utav av bara farten...Hehe! Nu har man laddat batterierna så man ska orka med en ny arbetsvecka. Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Puss

Kalas i Färnäs!

Söndag!

Har spenderat helgen i Öje,hade egentligen tänkt att åka hem som igår men det blev inte så. Stannade kvar en natt till. På lördagskvällen åkte vi ner till Malung för att käka på Sabadi,en thai restaurang. Beställde friterade räkor med ris samt sötsursås...*mums* Det var en rejäl portion man fick,hur mycket räkor som helst. Trodde inte att jag skulle smälla i mig alltihop men det gick ner! Efter det var jag rejält mätt! När vi kom hem åt jag bara ett par chips...Kikade sedan på "Fångarna på fortet". Skidlandslaget vann,det var bra! Var de värda! Idag var det kalas som gällde i Färnäs. Oscar har fyllt 5 år så de skulle ha släktkalaset idag. Det var trevligt! Tack för en trevlig eftermiddag med kaffe och dopp samt den jättegoda tårtan! Mums! Nu är man hemma igen och gör väl inte så värst mycket. Tänkte se Wallander filmen "Hämnden" ikväll,det är en av de nyare som jag inte har sett. Hoppas man orkar hålla ögonen öppna...Haha! Har en tendens att bli trött och nästan somna...*illa* Men det ska nog gå! En fortsatt lugn kväll!

Puss

Skotertur till Hässingen!

Lördag!

Sovit som en stock inatt igen....Drömt rätt roligt denna gång...Haha! Idag blev det en skotertur till Hässingen tillsammans med mamma och pappa. Det var strålande solsken,toppen väder helt enkelt! Tog inte lång tid att åka dit heller. Pappa körde sin gamla Ockelbo medans mamma och jag satt i kälken,det var bara att hänga med. Gick hur fint som helst att ta sig dit,det var fint spår. När vi kom fram kokades det kaffe....*gott* Satte oss ute i solen,det var varmt utefter husväggen. Käkade även brattburgare...*mums* Var där ett par timmar innan vi begav oss hemåt igen. Nu är man hemma igen,ska ta mig en dusch och fräscha upp mig! Kan behövas...Hehe! Tack för en mysig dag! Hur härligt som helst!

Puss

Skotertur!

Åkdonet som tog oss dit!