Ännu en fin dag!

Torsdag!

Ännu en vacker morgon att vakna till,wonderful! Drack kaffet ute på balkongen imorse....Härligt! Det kallar jag livskvalitet! Sitta ute och lyssna när fåglarna kvittrar är mys! Annars är det en lugn förmiddag! Man får njuta av det härliga vädret på bästa sätt,det ser ut att bli sämre till helgen....Trist! Hade gärna haft fint väder istället,man vill ju åka båt...Hihi! Jag fick ta en tur i tisdags iallafall,bättre än ingenting alls förstås! Det lär nog komma fler tillfällen kan jag tro! Snart är det semester med,man vill ju hitta på något kul. Som jag skrev förut hade det varit kul att åka till Liseberg eller Gröna Lund,men man vill ju ha någon med sig. Någon som vil hänga med? Hade varit så himla kul! Göra något annat än att bara vara hemma liksom....Dessa väggar kan man ju utan och innan...Hehe! Får väl se hur det blir! Ska njuta av solen!

Puss

Städat!

Onsdag!

Sovit bättre inatt faktiskt,visseligen har jag hostat men inte lika mycket som föregående natt. Gick upp strax innan halv åtta imorse. Drack kaffe ute på balkongen,det var riktigt mysigt! Härligt att kunna sitta där ute på morgonen och njuta! Sen tog jag tag i städningen,lika bra att få det gjort innan det blev alltför varmt,då orkar man inte heller för den delen. Blev klar med det rätt tidigt,nu kan man njuta av solen resten innan det är dags att bege sig till jobbet. Solbränd har man också blivit....Hehe! Tur att man smorde in sig igår annars hade det nog gjort ont idag. Jag får nog vara försiktig idag så att det inte blir värre. Ska fortsätta njuta av solen! Måste ju ta vara på dagen!

Puss

Åkt båt!

Tisdag!

Hostat ännu en natt...*drygt* Man blir då less på detta....Lyckades iallafall somna tillslut men drygt när det pågår. Imorse när man vaknade var det ju riktigt fint så bestämde mig för att åka till Öje och åka båt. Mamma hängde med till Vitensand. Vi hann dit så gick solen i moln,typiskt! Envisa som vi var stannade vi kvar en stund utifall det skulle bli bättre. Men det blev väl sådär,solen kikade fram ett tag så hann sola lite grann. Tillslut gav vi upp och åkte därifrån. Det blåste som bara den också. Hade ingen vidare tur. När vi kommer in till tjärn igen så blåste det just ingenting,där var det lugnt. Hade på kapellet igen och gick hem. Då passade det på att bli fint igen,solen sken och det blåste förstås. Det blev att sola ute på gräsmattan istället. La ut min handduk,råkade slumra till en stund...Hehe! Det märktes sen på ryggen,hade blivit lite röd. Trots blåst och annat blev det väl en helt okej dag iallafall. Ska väl inte klaga! Till middag lagade mamma till rödspätta,potatis och hollandiesås...Mums! Efter maten blev det kaffe samt glass. Innan jag åkte hem tog jag mig en dusch och smörjde in mig med solkräm,behövdes! Nu är man hemma igen. Ikväll är det premiär av Allsång på skansen,måste ses! Har tänkt på en grej....Hade velat åka till Stockholm eller Göteborg under min semester. Har förstås ingen lust att åka dit själv,hade gärna haft någon med mig. Någon som känner sig sugen? Hade varit kul iallafall! Säg bara till!

Puss