Soligt och varmt!

Tisdag!

Har sovit som en stock i natt,somnade ovaggad...Hehe! Hade dessutom bäddat rent i sängen så man fick lägga sig i en nybäddad säng....Skönt! Somnade som sagt som en sten,man var ganska utvilad när man skulle gå upp. Fast och andra sidan hade det varit skönt att fått sova en stund till. Masade mig upp för att trampa i väg till jobbet. Jag tog med jackan för det var lite småkyligt på morgonkvisten. Under dagen blev det sol,varmt samt blåsigt. Det blåste riktigt varma vindar,då skulle man ha haft sandalerna med sig istället. När man kom hem var man bra varm,det var skönt att ta av sig strumporna och svira om till sommarkläder....:) Satte mig ute på balkongen en stund,härligt! Ikväll är det innebandy,få se vad det kommer för gäng denna gång! Lär väl bli fullt ös som vanligt...Hehe! En del är ju mer vilda än tama...Haha! Ska snart börja med middag!

Puss

Ny arbetsvecka!

Måndag!

Då har det blivit en ny arbetsvecka igen,helgen gick fort men det gör väl det när man har roligt/trevligt. Tycker dagarna går fort överhuvudtaget,man hinner inte med alls. Står inte på förrän det är Midsommarafton! Sovit som en stock i natt,vaknade först vid sju men lyckades somna om och sov en timme till. Efter frukost tog jag min dagliga promenad,försöker ut och gå några dagar i veckan iallafall. Det var riktigt skönt ute,skönt med frisk luft så känner man sig piggare och orkar mer. Solen kom fram också,det ser ut att bli skapligt väder. När man kom hem tog jag mig en dusch,nu är man ren och fräsch igen! Har hunnit bädda rent i sängen med,det behövdes! Börjar jobba först vid två idag,man har gjort nånting vettigt under förmiddagen. Får hoppas att värmen kommer snart så man får känna att det börjar bli sommar,tycker det har varit så kallt de senaste dagarna. Nu vill vi ha sommar och sol!

Puss

Hälsat på i Öje!

Söndag!

Igår kväll var jag och Sofia till "Ljungbers Sportbar",det var trevligt! Vi gick dit så vi var där före tio,dock fick vi inte komma in just då eftersom det var folk som hade bokat bord. Det var insläpp först efter tio. Då gick vi en sväng ner till Kajen,shit vad det blåste...Man såg ju inget för att man har långt hår...Haha! Sen gick vi tillbaka då var det bara att gå in. Det var rätt mycket folk där,de kollade på matchen mellan Barcelona och Manchester United. Barcelona vann! Det var verkligen blandade åldrar där inne...Hehe! Man kände sig som en liten outsider för de andra var ju intresserade av sporten. Det blev en trevlig kväll ändå! I morse när man drog upp rullgardinen var det inget vidare väder,det regnade...*trist* Under dagen kikade solen fram,det blev ganska fint. Dock är det inge vidare varmt sen blåser det. Nu får värmen ta och komma tycker jag! Vid tio snåret kom Anders och Lisa för att hämta mig,vi skulle åka till Öje och hälsa på. Där blev det mat,kaffe samt glass. Oj vad fullproppad man blev...Hehe! Tack för en trevlig dag! På hemvägen var man ganska trött så somnade en stund i bilen,typiskt mig! Nu är man hemma igen och gör väl inte alltför mycket!

Puss