Fin höstdag!

Torsdag!

Redan torsdag? Var tar alla dagar vägen egentligen? Snart är det helg igen....Hehe! Igår blev man extra glad och lycklig med! Det plingade på dörren där stod någon man hade väntat på hela dagen<3 Gissa om man sken upp som en sol! Det blev en mysig middag här hemma som bestod av oxfilé med potatisräfflor samt en mycket god sås gjord utav grädde,lök,champinjoner och gorgonzola.Inte helt fel! Det kan jag rekomendera! Har laddat kaffebryggaren så det börjar bli dags för en kaffetår,gott! Det är en bra start på morgonen. I eftermiddag är det jobb som gäller! Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Puss

Känner mig bättre!

Onsdag!

Inatt har man sovit som en stock och länge dessutom! Det behövdes tydligen,vaknade inte förrän tio! Så länge brukar jag inte sova....Hehe! Känner mig utvilad iallafall,det är huvudsaken! Känner mig bättre också det ska nog bli någon ordning på detta! Vädret är sådär idag,mulet och halvt om halvt regnigt....=/ Man får vara inne och mojsa till det istället! Igår fick jag sms om att min utstyrsel till maskeraden hade kommit från Buttericks...Hihi! Ska bli spännande att se om allting passar! Idag får man finbesök igen...Hihi! Har längtat som en tok!<3 Det ser jag framemot idag!<3

Puss

Krasslig!

Tisdag!

Imorse vaknade man tidigt och var krasslig....=/ Ont i halsen och slak....Blir hemma idag för kurering! Det blir att vila mycket idag,det är den bästa medicinen. Vädret ser ut att bli toppen också men det blir då att stanna inne idag. Får njuta av solen en annan dag istället! Idag blir det inte många knop utan att ta det lugnt! Ska fortsätta att kurera mig!

Puss