Valborg!

Måndag!

Då har det blivit Valborg så det lär väl tändas en och annan brasa idag. Dock blir det inte att kika på någon brasa men det går bra ändå! I morse vaknade man före klockan så det var bara att stiga upp. Laddade med kaffe,gött! Hann även prata med älskling innan det var dags att ge sig iväg. Det var en bra start på dagen!♥ Älskar dig!♥ Idag var jag lat,tog bilen....Hehe! Får man väl vara ibland! När man kom hem igen mojsade man ner sig i soffan,skönt! Ikväll är det ett nytt avsnitt av Alcatraz,spännande! Det är superbra! Den serien har man verkligen fastnat för! En lugn kväll!

Puss

Härligt väder!

Söndag!

Imorse var det jättefint väder när man vaknade,härligt! Fick sms från älskling med...Hihi! Gissa om man blev glad! Det värmde i mitt lilla hjärta!♥ Älskar dig!♥ Idag tog jag faktiskt cykeln till jobbet,det var riktigt skönt! Lite kyligt på morgonkvisten förstås,då vaknade man till...Hehe! På hemvägen var det varmare men det blåste kallt så jackan var inte i vägen. När man kom hem fick det bli duschen man blev varm och svettig av allt cyklande! Sen fick det bli rester hade potatisgratäng över så behövde bara steka Schnitzel så var det färdigt! Enkelt och bra! Mätt och belåten blev man också! Nu sitter man här igen...Hehe! Men har ju faktiskt fått lite motion iallafall! Det är inte fy skam!

Puss

Melodikrysset!

Lördag!

Igår innan man somnade pratade man med älskling!♥ Mys som alltid! Det är tomt utan dig! Älskar dig!♥ Då var det helg igen....Solen skiner,det verkar ju som om vårvädret är på väg tillbaka,härligt! Vaknade tidigt som vanligt före åtta men får väl vara nöjd. Hann ta en promenad innan det var dags att lösa Melodikrysset! Mamma och jag hjälptes åt även denna gång! Sen använde man även google för dessa operor kan jag då inte! Det är på tok för svårt så då får man ta google till hjälp. Lyckades lösa det! Annars är det en lugn förmiddag ska väl åka till jobbet sen!

Puss