Cykeltur igen...:)

Tisdag!
 

Vaknade tidigt imorse utav att älskling kom hem från jobbet,somnade sedan om och sov i drygt 1 timme iallafall...:) Vid halv nio masade jag mig upp. Drack kaffe som vanligt,bra start på dagen! Sen var jag i valet och kvalet om man skulle ta sig en cykeltur eller ej. Det blåste ganska mycket. Tog mig i kragen iallafall,det var så skönt att cykla! Lite motion har det blivit även idag,känns bra! Man blir ju faktiskt piggare och gladare...Hehe! Nu gäller det att hålla i detta också så man inte tappar sugen. När älskling hade kvicknat till fick han bråttom till posten för att hämta ut paket som hade kommit. Det var kretskort...När han klev innanför dörren trodde jag att han pratade för sig själv men det var hans kompis Sebbe som hängde med hem. Till middag blev det Räkwok med nudlar,MUMS! Det äter jag gärna fler gånger. Nyfikna på receptet så hittar ni det här:  http://www.tasteline.com/Recept/rakwok_med_nudlar 
 
Puss

Ebay!

Måndag!
 

Uppe med tuppen och som vanligt hade man hellre velat legat kvar. Det gick väl an när man väl hade kommit igång. När man kom hem igen fick det bli en dusch,skönt! Piggnade man till lite grann iallafall för att sedan hämta ut paket på posten...:) Beställt ett packe trosor från ebay,bra grejer!  Sen var det dags att börja med middagen som bestod av marinerad karré och potatishalvor. Hade även baguetter till,MUMS! Myste en stund i soffan sen blev man ensam hemma för älskling åkte till jobbet. Älskar dig!♥  Det blev myspys för mig själv...:)
 
Puss

Maxinge!

Lördag!
 

Idag sov man väl ganska länge men det var så skönt! Löste Melodikrysset tillsammans med mamma,vi diskuterade fram svaren via facebook...hehe! Vi lyckades faktiskt lösa det...:) Sen tog jag och älskling oss en tur till nya köpcentrumet "Maxinge" som öppnade i torsdags. Det var fullt på parkeringen så vi ställde oss på träningscentrets parkering istället. Det ligger ju bara på andra sidan vägen. Det var mysigt att strosa runt där en stund men det var mycket folk. Det enda jag handlade var 5 pack strumpor och ett linne...Hehe! Alltid något! När vi kom hem lagade vi till laxsoppa utav laxen som blev över från igår. Det blev riktigt gott! Till middag får det bli köttfärssås och spaghetti...:) Älskling åkte till jobbet och jag blev ensam. Då tog jag mig en cykeltur i det fina vädret,dock blåste det lite kallt. Det var ändå skönt att få röra på sig! Annars en lugn ledig dag!
 
Puss
 
 
Detta köpte jag :)