Härliga lediga dagar!

Annandag Jul
 

Igår körde vi videosamtal med mamma,pappa samt storebror med famillj! Det var kul! Man saknar er så himla mycket!♥ Hoppas att ni kommer och hälsar på snart!
Idag blev det verkligen en rejäl sovmorgon,vaknade inte förrän halv elva! Shit pommes! Länge sen man sov så länge...hehe! Men ack vad skönt det var.
Steg upp och gjorde i ordning frukost,kaffe och skinkmacka...MUMS! Sen tog jag mig en promenad i detta vårväder fast det borde ju egentligen vara vinter. Men den tycks ha försvunnit eller också har han bara glömt bort att det ska vara vinter denna månad...Hehe! Hoppas att det vänder snart och blir riktig vinter! Nu börjar så sakta nedräkningen till det roliga som händer i Januari..:) Spännande! Vad det är kan jag berätta om sen..:)
 
Puss

Mysdagar!

Juldagen!
 

Igår var det julafton,hur mysigt som helst. Älskling och jag fick vara lediga tillsammans,alldeles underbart och härligt! Började julaftonsmorgon med att kika på sista avsnittet av Julkalender "Barna hedenhös uppfinner julen" Måste faktiskt säga att det varit en riktigt bra julkalender i år...:) Käkade julskinka macka med senap på till frukost,MUMS! Julbordet som vi hade här hemma bestod av hemmagjorda köttbullar,prinskorv,potatisgratäng,revbensspjäll,julskinka samt vörtbröd...:) Vi hann färdigt med maten lagom till Kalle Anka. Tomteverkstaden är ju klart bäst! Trist att de har klippt bort ett par scener...så idiotiskt dumt och löjligt! Efter maten värmde vi på glögg samt invigde vårat fina glöggset..:) Sen var det dags för julklappsöppning! Det var minsann spännande! Älskling blev jättenöjd för sitt nålfilset...:) Jag fick en jättesöt t-shirt som det stod: I ♥ SOLDERING Det var faktiskt något som jag önskat mig...hihi! Sen fick vi gemensamma klapapr från mamma och pappa. En jättefin ljuslykta samt en stekpanna,som vi önskade! Vi behövde verkligen en ny. Fick även presentkort på JC! Kanon! TUSEN TACk mamma och pappa för de jättefina julklapparna! Älskar er! ♥
Idag har vi bara myst och tog en promenad på förmiddagen,inte helt fel! Det var riktigt skönt att röra på sig. När man kom hem igen slöade man till i soffan,tittade på Gustaf. Nu har man hamnat här och tittar på en av Astrid Lindgrens filmer "Ronja Rövardotter" Ännu en mysig dag med min älskling! Älskar dig!♥
 
Puss
 
 
 
Julklapparna!