Äntligen är bilen färdig!

Måndag!
 

Idag har det varit kvavt och mulet hela dagen,klibbigt också...usch. Har fått lite gjort ändå. Handlat,tvättat,promenerat samt lämnat in bilen på reparation. De bytte bromsoket och fick hämta den på eftermiddagen. Det känns skönt att det är gjort! Till middag lagade vi till Plankstek...MUMS! Vi hade självklart hemmagjort potatismos...:) Trot eller ej så fick jag i mig alltihop...Hehe! Jag var nog hungrig...:P Sen är det ingen vanlig dag heller utan det är min och älsklings dag så därför lagade vi till något extra gott...Hihi! Älskar dig mer och mer för varje dag som går! ♥ En myckt mysig middag innan det var dags för älskling att åka til jobbet. Ännu en myskväll för mig själv men det går bra det med.
 
Puss

Världens bästaste helg! <3

Söndag!
 
Denna helg har varit helt underbar och hur kul som helst! I torsdags kom Maria och Sofia hit för allra första gången...:) Vädret var också på topp! Som man hade längtat! Sist vi träffades var i april så det var ett bra tag sen! Efter att de hade installerat sig så åkte vi för att hämta älskling. Han fick sluta tidigare,fint! När vi kom hem började vi med maten. Det blev tacos! Enkelt men gott. Satt här hemma en bra stund tog ett par öl/cider innan vi begav oss ut. Landade först på Sea Point sen vidare mot Rock Off,deras festivalområde. Stod först utanför och lyssnade på Stiftelsen som spelade. Var lite tveksamma på om vi skulle betala in oss eller inte. Det slutade med att vi gick in. Det ångrade vi INTE! Stiftelsen var så bra! Efter dem spelade ett band som hette Outtrigger,de har bla gjort cover på låten "You" av Robin Stjernberg. De spelade den också och tycker nästan den är bättre än originalet...Hehe! I slutet av spelningen slängde trummisen ut sina trumpinnar mot publiken. Jag lyckades fånga den ena! Ett litet minne. Vi traskade sedan hemåt,tittade på film en stund innan vi la oss.
Dagen därpå var det riktigt vackert väder,då begav vi oss ner på stranden en sväng. Det blev sol och bad i havet för alllra första gången. På hemvägen köpte vi glass,MUMS! Till middag körde vi på kycklingssoppa med nudlar och baguette till...:) På kvällen traskade vi till ÅSS Paviljongen och sedan vidare till Kino Nigthclub. Det var grymt bra musik,men så var det ju Johnny från Borlänge som var DJ också! Han mixade riktigt bra och fick publiken med sig! En toppenkväll igen!
Lördagen var lugn,gjorde inte så värst många knop. Tog en tur till Maxinge,det blev ett par fynd iallafall. Till middag blev det fisch and chips...MUMSIGT! Hade Aioli till...Det var verkligen något som gick hem. Maria och Sofia hjälpte mig att färga håret,det blev blond! TUSEN TACK för hjälpen! Det var skönt att få en uppfräschning! Till kvällen tittade vi på film samt såg fyrverkeriet som avslutning för Rock Off. Det var grymt fint! En MYCKETBRA avslutning på en toppenhelg!
Idag har de åkt hem igen så det är verkligen tomt och tyst....Det har blivit mycket skratt och prat! TACK för att ni finns,älskar er! <3
 
Puss

Dagen DET!

Torsdag!
 

Idag blir det roligt förstår ni...:) Idag dyker mina ALLRA bästa vänner upp! De kommer hit och hälsar på över helgen. Som man har längtat! Det ska bli så roligt!
 
Puss