Regn och åska!

Torsdag!
 

Tidigt imorse störtregnade det och åskade! Det var mysigt att lyssna på...Hihi! Hade fönstret öppet så det var svalt och skönt inne i sovrummet. Somnade sedan om och vaknade av att älskling kom hem från jobbet. Tittade på film,"Skönheten och Odjuret" en riktig disneyklassiker...:) Det blev en riktig mysmorgon...:)
Idag ska jag också jobba kväll,spelar förstås ingen roll för vädret är sådär idag och det verkar hålla i sig. Hoppas på bättre väder i morgon. Tyvärr ingen motion idag...Får ta igen det sen! Man vill ju röra på fläsket! Man får ta sig i kragen helt enkelt! Man skulle ha haft en PT som peppade en...Haha! Samla lite energi tills det är dags att bege sig till jobbet!
 
Puss

Kvällspass!

Onsdag!

Ny dag igen....dagarna bara springer iväg! Sovit som en stock har man gjort tills älskling kom hem från jobbet efter nattpasset...:) Lyckades inte somna om men så kan det vara. Gick upp istället och fixade frukost. Tog en cykeltur också,dock var det kvavt ute man blev lite klibbig efterråt...Kändes som om det  var åska i luften. Idag är det kvällspass som gäller så nu sitter man mest och bara väntar på att få gå till jobbet...Lite segt men det får väl gå!
 
Puss

Sommarvärme!

Tisdag!
 

Varit ledig idag,det har varit riktigt skönt! Handlade under förmiddagen och dammtorkade. Usch det var rätt skitigt..:P Käkade lunch med älskling,vi lagade till laxsoppa utav laxen som blev över från igår. MUMS! När älskling åkte till jobbet tog jag en sväng på cykel,det var rätt varmt! Tur man hade vattenflaska med sig! Var ute i 40 minuter iallafall,fint! Nu har man börjat röra på sig igen efter förkylningen...:) Dock är det lite utav hostan kvar men det ska väl ge sig det med! Var rätt varm när jag kom hem,det fick bli en dusch! Sommarvärmen är här! Annars har det varit en seg och tråkig dag...Men det förstås vad man gör det till...Snart dags att fixa middag!
 
Puss