Glad Påsk!

Torsdag!
 

Uppe med tuppen idag och kände nog att jag hade kunnat sova längre...Som man ofta gör. Efter jobbet tog vi en tur till lägenheten för att så smått börja städa. Fy sjutton vad det såg ut! Det var bra mycket skräp och damm..Hehe! Vi har bara lite kvar så tänkte ta det sista i morgon. Passade även på att ta hem lite saker med som var kvar. Efter allt städande blev vi så hungriga så vi åt BAR-B-Q RIBS med pommes på Texas Longhorn,det var verkligen SUPERGOTT! Något jag rekomenderar! När vi kom hem tänkte vi se film,älskling hittade en som hade fått bra betyg men den var INTE bra! Vi tittade på tv istället bla Lyxfällan där en kille var med som hade jobbat på inkassoföretag och som nu själv hamnat i ekonomiska problem...Lite skrattretande eller vad man nu ska säga. Jag förstår inte att folk kan leva för mer än vad de har att röra sig med? Vart slår det slint? Hur som helst så löste det sig för honom,det var nog mycket tur också! Nu slöa resten av denna kväll! 
 
Puss

Slängt MASSOR med elektronik!

Tisdag!
 
Igår när man kom hem från jobbet doftade det ljuvligt ifrån köket...:) Älskling hade lagat till Italiensk risotto med bla svamp och spenat. Vi hade kycklingfilé till,hur gott som helst! Det får du mer än gärna göra fler gånger!
Idag var både älskling och jag uppe tidigt för att vi skulle iväg till jobbet. Efterråt åkte vi till lägenheten för att rensa ännu mer,det blev elektronikgrejer som vi lämnade på "Renhållningen". Det var verkligen skönt att bli av med det. Sen åkte vi tillbaka för att hämta saker som skulle till nya lägenheten. Vi är en bit på väg,nu är det bara resten kvar...Hehe! Men det ska nog gå bra! Till middag fuskade vi med att köpa pizza,det var så gott! Nu mys resten utav kvällen!
 
Puss