Vilat!

Torsdag!
 

Tidigt i morse vaknade jag med huvudvärk...Usch! Tog en Panadol och lyckades somna om tills älskling kom hem från jobbet. Vaknade igen vid halv tio då jag gick upp för att äta frukost. Dock kände jag mig inge vidare trots att man hade sovit så pass länge. Tog en panadol till och la mig igen. Sov någon timme till,efter det kändes det mycket bättre. Fräschade upp mig med en dusch,skönt! Det har inte blivit något löpband eller cykeltur idag,det fick helt enkelt bli en vilodag. Får ta tag i det igen i morgon! Tog en liten vända på stan men hittade dessvärre ingenting som man fastnade för. Skulle ha varit ett par shorts men det har man ju massor av...Hehe! Väl hemma igen fixade vi inför kvällens middag. Åt förrätt: Rökta räkor med bröd samt hemmagjord ailoi. Till varmrätt: Ugnsbakad lax i hummersås med pressad potatis. Mumsigt värre!
Nu en fortsatt myskväll med älskling!♥
 
Puss

40 minuter cykeltur!

Onsdag!
 

Vaknade en kvart innan telefonen skulle ringa,men låg och drog mig en stund iallafall...Hehe! Sen var man ju tvungen att stiga upp även om det hade varit skönare att få sova. Efter arbetsdagens slut blev det en cykeltur på 40 minuter,fint! Har blivit löpbandet den senaste tiden så det var skönt med lite variation...:) Man skulle ha haft någon mer aktivitet att utföra som är rolig. Tar gärna emot förslag! Till middag blir vi inte ensamma en kompis till älskling kommer förbi. Det blir Broccolisoppa,chiabatta och glass till efterrätt. Finemang! En fortsatt lugn kväll!
 
Puss

Jättehärligt väder!

Tisdag!
 

Uppe med tuppen idag,man sov ju så himla gott och man hade ju ingen lust att stiga upp...Det gick väl an när man väl kom i gång.När man kom hem handlade jag till kvällens middag samt en massa annat som fattades här hemma. Väl hemma blev det pass på löpandet,körde 6,0 (speed) 30 minuter totalt och det blev enligt löpbandet distance 3,0. Alltid något! Men man kanske skulle ha öka på det? Tipsa gärna! Till middag blev det Stinas kyckling och friterad pommes,inte det nyttigaste direkt...Hehe! Smakade fint,man blev mätt och belåten! Under tiden vi åt kikade vi på den tredje filmen ur Indiana Jones...:) Alltid lika bra! Nu har älskling åkt till jobbet och jag ska snart lägga mig. I morgon väntas ett nytt arbetspass!
 
Puss