Lödprojekt färdigt!

Måndag!
 

Idag har man fått vara ledig tillsammans med älskling,riktigt skönt! Har hunnit göra lite grann här hemma. Det som var prio ett var tvätten,tvättkorgen var proppfull och höll på att trilla..*illa* Har även hunnit ta en promenad på 45 minuter...:) Härligt! Känns verkligen att man har börjat röra på sig,man är piggare! Sen har jag och älskling pysslat med vårat lödprojekt. Bytte ut ett par resitorer så dioderna kunde lysa starkare. Älskling skötte programmeringen för det kan inte jag,vet knappt hur man gör...Haha! Tillslut fick vi igång den och nu ska den vara färdig! Ska bli kul att testa den ordentligt för det är ju en bromslykta/bromsljus till cykeln...:) Annars har det varit en lugn och skön dag!
 
Puss
 
 
Så blev det :)
 

Lödat tillsammans med älskling!

Fredag!
 

Sov ganska länge iallafall till strax efter nio...:) Då kunde jag inte ligga kvar längre utan det fick bli kaffe och rostad smörgås. Älskling kom upp en stund senare. Vi myste i soffan en stund innan jag gick ut för att röra på mig. Denna gång blev det en cykeltur,härligt! Detta blev 5:e dagen av motion,härligt! Undrar just när jag gjorde det sist...När man fortfarande bodde i Sverige kanske...:P Känner sig piggare och gladare med! Under tiden fixade älskling med vårat lödprojekt,få i gång det så man kan börja programmera. Tillslut fick han i gång det. Vi lödade ett par grejer på kortet tillsammans...:) Det blev faktiskt bra! Det ska bli spännande sen när allt är färdigt och installerad på cykeln...:) Det ska nämligen bli en bromslykta. Sen var det dags att kila iväg till jobbet och köra ett kvällspass. Det gick rätt fort så när man väl kom hem varvade man ner en stund. Hann även säga hej då till älskling som skulle jobba natt. Nu mys en stund innan man kryper ner i sängen!
 
Puss

45 minuter promenad!

Torsdag!
 

Min andra lediga dag vilket har varit skönt att få ladda batterierna...:) Sov ganska länge idag,gick inte upp förrän halv tio...:) Gjorde i ordning kaffe till oss båda och myste i soffan en stund. Älskling pysslade med sitt lödprojekt och under tiden tog jag en rask promenad. Det var varmt ute,blåste förstås men inte kallt. Var ute i 45 minuter...:) Kände mig nöjd! Nu har jag rört på mig 4 dagar i rad...inte likt mig men jag mår bra utav det. Man blir piggare och man orkar lite mer. Härligt! Till lunch åt vi sidfläsk och bruna bönor...MUMS! Sen var det dags för älskling att åka till jobbet,då passade jag på att dra fram dammsugaren...Det var en aningens skräpigt! Har lödat idag också...hihi! Började på ett till kretskort som älskling tycker att vi ska hänga i julgranen...hehe! Det för att det är röda lysdioder på det...:) Lite annorlunda men säkert fint! Älskling har roliga ideér ibland...:P Till middag tänkte vi laga till köttfärsbiffar,potatis och löksås..:) Nu en fortsatt lugn eftermiddag/kväll!
 
Puss