Lödprojekt färdigt!

Måndag!
 

Idag har man fått vara ledig tillsammans med älskling,riktigt skönt! Har hunnit göra lite grann här hemma. Det som var prio ett var tvätten,tvättkorgen var proppfull och höll på att trilla..*illa* Har även hunnit ta en promenad på 45 minuter...:) Härligt! Känns verkligen att man har börjat röra på sig,man är piggare! Sen har jag och älskling pysslat med vårat lödprojekt. Bytte ut ett par resitorer så dioderna kunde lysa starkare. Älskling skötte programmeringen för det kan inte jag,vet knappt hur man gör...Haha! Tillslut fick vi igång den och nu ska den vara färdig! Ska bli kul att testa den ordentligt för det är ju en bromslykta/bromsljus till cykeln...:) Annars har det varit en lugn och skön dag!
 
Puss
 
 
Så blev det :)
 

Kommentarer:

1 Josefine:

Varför behöver det vara så krångligt med massa lödningar? Räcker det typ inte att koppla sladdarna till batteriet för att det ska lysa? Fattar ingenting så bra gjort :-)

Svar: Det går ju att köra den enklare vägen och ha en vanlig lykta som går att köpa i affären :) Vi tog den som redan satt på cykeln och satte in ett nytt kretskort samt batterier :) Det var skoj :) Vilken Josefin är det som skriver? :) Kul med nya läsare :)
Anna

Kommentera här: