Härliga dagar i Öje!

Tisdag!
 

I fredags började vi färden mot Öje för att hälsa på mamma och pappa. Vi åkte med tidiga färjan så det inte blev sent när vi kom fram.
Till middag blev det grillat och potatisgratäng,mumsigt! Vi satt ute på verandan,hur mysigt som helst. Vädret var toppen,strålande solsken och riktigt varmt! Pappa och älskling gick sedan ut för att starta bisontraktorn. Älskling fick provköra,den gick utav bara sjutton! Det var så torrt ute att det dammade som bara den...Hehe! Det blev en ganska tidig kväll.
Lördagen blev det en rejälsovmorgon,härligt! Framåt lunch kom bästa Maria,Sofia och Daniel till Öje. Vi bjöd på lunch som bestod av Tacogratäng. Det var så roligt att få träffas allihopa! Har inte träffats sen i somras så det var verkligen på tiden! Kaffe med dopp serverades efterråt...Mysigt att sitta ute på verandan! Vi hade mycket att prata om så tiden på tok för fort! Vi hann umgås ett par timmar. På kvällen bar det iväg till Mora för att käka middag på "China House" Dit kom också storebror med familj...:) Efterråt blev det kaffe i Färnäs,mysigt! Tack allihopa för en MYCKET trevlig kväll!
Söndagen gjorde vi inte speciellt mycket,var mestadels slö och lat...Njöt av det vackra vårvädret. Marie och Roger kom på motorcykel och hälsade på! Jättekul att få träffa dem! Hämtade farmor framåt eftermiddagen så hon fick komma på middag. Det blev förrätt: Räkor,aioli och rostbröd,vilket farmor gillade skarpt! Till varmrätt blev det fläskfilé,hemmagjorda pommfritt och gorgonzolasås! MUMS! Farmor var hos oss rätt länge,det var riktigt roligt att få träffa henne! Myste en stund på verandan innan det var dags att lägga sig.
Måndagen var också fin,dock inte lika varmt men fint! Åkte ner till Malung en sväng och hälsade på pappa!
Middagen fixade älskling och jag,mamma fick semester från matlagningen..:) Det bjöds på kycklling,jasminris och hemmagjord sötsur sås...:) MUMSIGT! Sen blev det naturligtvis traktoråkning....:P Det blev ännu en bra dag!
Idag åkte vi hem igen. Borta bra men hemma bäst! Tack mamma och pappa för en jättetrevliga dagar i Öje! :) Vi ses snart igen! Ikväll blir det middag på Indigo! :)
 
Puss

Ännu en dag med strålande sol!

Tisdag!
 

Ännu en dag med strålande solsken men blåst lite kallt...Idag var man på Inspirattionskurs så man var uppe i tid då jag skulle få åka med en kollega. Supersnällt! Dagen gick ganska fort och väl hemma igen började man med maten som bestod av köttfärssås och spaghetti. Det blev helt okej! Blev sedan en cykeltur för att leverera matlåda till älskling!♥ Det uppskattades! Fortsatte pyssla här hemma,det var dags att ta reda på tvätt! Man behövde inte ha tråkigt...hehe! Nu en fortsatt lugn kväll!
 
Puss