Lugn och stillsam helg!

Måndag!
 

Då var denna lediga helg över,fick faktiskt vara ledig i 3 dagar! Inte ofta det händer...:) Det har varit skönt men <3 har jobbat så det har väl varit mindre roligt att man inte fått vara lediga tillsammans...=/ Får ta och fixa ledigt framöver så vi kan hitta på något! Det mesta går ju faktskt att lösa om man bara vill...:)
Annars har det varit en stillsam helg,har väl inte gjort så speciellt mycket...Börjat klura på ett Vår/sommaralbum...Har kommit en liten bit på väg,bokstäverna och siffrorna är utskurna som ska sitta på framsidan. En början iallafall! Så får vi se vad det ska vara mer på framsidan..Baksidan funderar jag på en solnedgång...:) Många idéer i huvudet...Hihi!
Igår blev det oväder här hemma,men bara en kort stund. Åskade och regnade...Mysigt! Sen blev det vackert väder igen...:) "Efter regn kommer solsken" :)
Till middag lagade vi Toast skagen,MUMS! Senare på kvällen blev det "parkettgolv" med en massa godsaker på...:) Ostar,serranoskinka,fikonmarmelad och paprika...:) Gott med lite snacks...:) Det blev en mysig kväll med älskling!♥
Idag är det åter till jobbet som gäller! Men man har ju superbra kollegor så det ska nog gå bra!
 
Puss
 
 

Kommentera här: