Nyårsafton!

Onsdag!
 

Då var denna fyra dagars ledighet slut...Känns faktiskt som om man skulle ha varit ledig längre...Det är ju positivt!
Har verkligen fått sova ut ordentligt samt ladda batterierna! Har även hunnit träffat svärisarna,jättekul!
I måndags träffades vi allihopa först här hemma...Sen började älskling och hans systers barn bygga teknik leko. Det skulle bli en kranbil. De höll på bra länge och de kom riktigt långt!  Jag fick hjälp med att baka rulltårta,den blev riktigt bra! Vi orkade inte laga någon mat så vi drog till Pizzeria Diablo. Det var riktigt mysigt! Avslutade med kaffe med dopp hemma. Det blev en mycket trevlig dag!
Igår var det veckohandling som stod på agendan,passade på under förmiddagen då det fortfarande var lugnt med folk. Blev även en promenad under dagen,riktigt skönt att få röra på sig!
Till kvällen var vi lata,lagade till rester...Behövde bara koka ris,göra sötsur sås och värma på vårrullarna, Vi hade en mysig kväll innan älskling åkte till jobbet för att göra sitt sista nattpass!
Idag som man till nästan nio,får man vara nöjd med! Intog den dagliga kaffekoppen och myste ner mig i soffan,
Senare idag är det jobb som gäller! Känns sådär när man vet att älskling är ledig...Men vi har roligheter att vänta i morgon istället! Det ser vi framemot!
Passar på att önska alla Gott Nytt År!
 
Puss

Julen över!

Söndag!
 

Då var julen över och det blev en mysig jul trots att man jobbade. hela julhelgen.
Hade dagtur på julafton så man fick komma hem och fira med älskling,det är värt mycket!♥
Vi började smått med maten som blev egna köttbullar,prinskorv,julskinka,senaps sill,potatisgratäng och det underbart goda svartbrödet! Inte så jättemycket på julbordet men det räckte till man blev mätt och nöjd!
Traditionsenligt blev det självklart att kika på Kalle Anka och hans vänner,ALLTID lika bra! Trist bara att de har klippt bort ett par scener...*löjligt* Det är så typiskt...Allt har blivit så farligt att visa...Ja jösses säger jag bara!
Sen var det dags att kika under granen om det låg några julklappar där,det gjorde det! TUSEN TACK mamma och pappa för de jättefina julklapparna vi fick! ♥ Tack älskling för de fina julklapparna jag fick av dig!♥ Älskar dig!!♥
I fredags gick man på helg och 4 dagars ledighet blir det! Inte fy skam! Igår sov man nästan till tio,så himla skönt med sovmorgon! Tog en promenad under förmiddagen,det var kallt men en mycket vacker dag!
På kvällen kom älsklings syster med barnen samt hans mamma och pappa! Jättekul att de kom hit! Bjöd på kaffe med dopp samt att barnen fick sina julklappar. Jag tror att de blev nöjda! Tack för en mycket trevlig kväll!
Idag har det också varit kallt men det blev en promenad även idag,skönt! Annars har det varit en lugn dag,det är inte fy skam det heller! Nu börjar man längta mer och mer till Februari...*spännande* :) Men ska göra nått kul innan dess med! Nu fortsatt mys!
 
Puss
 
Pysselväska från älskling!
 
 
 
Halsband från älskling!
 
 
Ljushållare från mamma och pappa!
 
 
 
Pastamaskin från mamma och pappa!
 
 
Fina burkar från mamma och pappa!
 
 

Vacker dag!

 
 
 
 
Bilderna är tagna i Östra hamnen 2014.12.27