Julen över!

Söndag!
 

Då var julen över och det blev en mysig jul trots att man jobbade. hela julhelgen.
Hade dagtur på julafton så man fick komma hem och fira med älskling,det är värt mycket!♥
Vi började smått med maten som blev egna köttbullar,prinskorv,julskinka,senaps sill,potatisgratäng och det underbart goda svartbrödet! Inte så jättemycket på julbordet men det räckte till man blev mätt och nöjd!
Traditionsenligt blev det självklart att kika på Kalle Anka och hans vänner,ALLTID lika bra! Trist bara att de har klippt bort ett par scener...*löjligt* Det är så typiskt...Allt har blivit så farligt att visa...Ja jösses säger jag bara!
Sen var det dags att kika under granen om det låg några julklappar där,det gjorde det! TUSEN TACK mamma och pappa för de jättefina julklapparna vi fick! ♥ Tack älskling för de fina julklapparna jag fick av dig!♥ Älskar dig!!♥
I fredags gick man på helg och 4 dagars ledighet blir det! Inte fy skam! Igår sov man nästan till tio,så himla skönt med sovmorgon! Tog en promenad under förmiddagen,det var kallt men en mycket vacker dag!
På kvällen kom älsklings syster med barnen samt hans mamma och pappa! Jättekul att de kom hit! Bjöd på kaffe med dopp samt att barnen fick sina julklappar. Jag tror att de blev nöjda! Tack för en mycket trevlig kväll!
Idag har det också varit kallt men det blev en promenad även idag,skönt! Annars har det varit en lugn dag,det är inte fy skam det heller! Nu börjar man längta mer och mer till Februari...*spännande* :) Men ska göra nått kul innan dess med! Nu fortsatt mys!
 
Puss
 
Pysselväska från älskling!
 
 
 
Halsband från älskling!
 
 
Ljushållare från mamma och pappa!
 
 
 
Pastamaskin från mamma och pappa!
 
 
Fina burkar från mamma och pappa!
 
 

Kommentera här: