Ännu en härlig sommardag!

Tisdag!
 

Det blev en härlig sovmorgon,vaknade först halv tio! Skönt och behövligt! Dessutom ledig dag! :)
Efter frukost bar det i väg till stranden för ett dopp eller två...:) Det var så himla skönt! Sen kurrade det i magen så då var det dags att kila hem för att käka! Det blev rester från igår,köttfärslimpa med potatis och brunsås...:) Nu ska jag fortsätta njuta av denna fina sommardag! <3
 
Puss

Tillbaka till vardagen :)

Onsdag!

I måndags var det åter till vardagen efter 5 veckors semester....Måste säga att den har varit riktigt bra :) Man har fått umgåtts med nära och kära samt hunnit träffa mina allra bästa vänner! Bättre vänner än er finns inte! Saknar er redan! ♥
Har jobbat 3 dagar än så länge,det har gått bra man har så himla goa arbetskamrater samt duktiga vikarier! Ni är guldvärda som ställer upp och jobbar! En stor eloge till er allihopa!
Man har gjort två roliga grejer trots att man har börjat jobba...Älskling och jag har sett Laleh och Takida live! De var så himla bra! Verkligen värt att få se dem!
Idag har det varit riktigt varmt...Efter jobbet käkade vi på ÅSS,det blev rökta räkor med vitlöksbröd samt en dressing..Hur gott som helst! Efterråt tog vi oss ett kvällsdopp på Lilla holmen,det var jätteskönt i vattnet.En bra avslutning på denna dag!
 
Puss