Härliga sommardagar!

Lördag!
 

Då har det gått 1 vecka igen sedan jag bloggade sist...*illa* Men man har haft så mycket annat för sig,dessutom har det varit så himla bra väder! Man har solat en hel del! 
Om man ska försöka berätta lite grann om vad som hänt och skett under denna vecka...:)
I måndags eftermiddag kom mamma och pappa till oss för att stanna ett par dagar. De tog verkligen solen samt värmen med sig :) Skönt var då det för då kunde man sitta ute och njuta,vilket inte var helt fel! På måndags kvällen blev det middag på Indigo Restaurang&Bar. Hur mysigt som helst! Det blev en rätt tidig kväll.
Tisdagen var det också strålande vackert väder,då bestämde vi oss för att göra ett besök på Kobba Klintar. Det var nämligen en turbåt som gick dit. Det gick en på förmiddagen och en på eftermiddagen så vi tog förmiddagsturen. Det var också en upplevelse,det var nämligen en gammal lotstation som de hade bevarats.Intressant! Efter den turen blev det mat på ÅSS i solskenet,härligt! Varsin Jägarmacka,MUMS! :) Framåt kvällen hade vi en parkett planka på bordet som vi ställde en massa godsaker på :) Räkor,aioli,olika sorters ostar,fikonmarmelad,serranoskinka och en massa annat gott! Det räckte som kvällssnacks! 
Onsdagen blev det faktiskt en sväng till Lilla holmen för att bada! Det var riktigt skönt i vattnet. Sol&bad tar ju lite på krafterna så magarna började kurra,det var dags för lunch. Denna gång blev det lunch på La Strada,räksallad. Det minsann ingen liten räksallad...Hehe! Mycket god! Strosade sedan runt en stund nere på sjökvarteret där sjödagarna ska vara. Där hittade pappa tändkulemotorerna,de stod ute så man kunde kika på dem. Framåt kvällen fixade vi mat här hemma,det blev plankstek! :) Satte oss sedan ute på balkongen,det var fortfarande varmt och skönt ute. En riktig myskväll!
På torsdagsmorgonen åkte mamma och pappa hem igen. Så roligt att ni har varit hit! Välkomna igen! :)
Nu till dagens händelser...Har väl egentligen inte gjort så värst mycket,mest njutit av solen...:) Grillade korv till lunch...:) Sen var faktiskt vi ner till Lilla holmen för att ta oss ett dopp! Det var riktigt skönt i vattnet! Tänka sig att man fick <3 att bada...Hihi! :) Nu fortsatt mys och middag!
 
Puss
 
 
 
 
Bilder från Kobba Klintar och M/S Rosella passerade :)
 
 
 

Kommentera här: