Härliga veckor i Öje och Deje! :)

Måndag!
 

Nu har vi snart varit borta i 2 veckor,det har varit så härligt och mysigt!
Vi åkte först till Öje för att spendera ett par dagar med mina föräldrar. Man känner sig ALLTID välkommen dit :) Där vi även firade midsommaren...Hur lugnt och skönt som helst. Vad man nu kan kalla för lugnt...Det var nämligen så här att pappa samt älskling fick för sig att starta tändkulemotorn som stod ute på gården. Det blev en rejäl start för när den väl kom i gång blev det en rejäl smäll och hinken som satt på röret flög iväg som en kanonkula...Haha! Det var så roligt!
Vi hann även med att göra ett besök i Färnäs hos storebror med familj. Det var mycket trevligt,så roligt att få träffa allihopa! Hoppas att vi ses snart igen! Det blev även en hel del traktoråkning...Hehe! Älskling körde alla 4,själv körde jag bara en av dem. Det var riktigt kul! :)
Efter att ha varit 1 vecka och 1 dag i Öje åkte vi till Deje för att spendera ett par dagar där...:)
Har haft jättebra dagar här,myst och ätit gott ALLA dagar! Snart har vi varit här i 1 vecka men det blir inte riktigt en vecka som vi blir här men det gör inget för man har haft det jättebra och jättetrevligt! TACK för dessa dagar både mamma,pappa samt svärmor och svärfar! STOR kram till er!
 
Puss
 
 
 
 
Blandade bilder från Öje/Deje :)

Semester!!! :)

Måndag!
 

I lördags eftermiddag gick man på semester och man får ha samtidigt som älskling! ♥ Vi firade med Mousserande vinet Asti Cinzano och jordgubbar...:) Fortsatte kvällen på Indigo där de hade ett specialerbjuande uppe i bistron,2 rätters inklusive dricka 20€. Billigt! Senare gick vi till ÅSS,satte oss på deras uteservering och njöt av solen,härligt! Träffade även en arbetskollega,mycket kul! Alltid lika glad när man träffar henne! :) Efter en lyckad och mysig kväll var det skönt att gå hem för att sova.
Igår vaknade man till strålande solsken,dock lite kyligt. Käkade våfflor till frukost,MUMS! Framåt eftermiddag gick vi till ÅSS igen för att mysa i solen...Det var riktigt varmt och skönt! Älskling beställde en stor räksmörgås och jag tog jägarmackan. Det var hur gott som helst! Vi satt där ganska länge och bara njöt av solen! En toppenkväll helt enkelt! r
Idag vaknade man vid halv nio,fixade kaffe...En riktig mys morgon med älskling!♥ Började sedan med städningen samt köra i gång tvättmaskinen...Kändes skönt att ha det gjort! Sen gick det ju fort när vi hjälptes åt! :) Få se vad vi tar oss an denna dag! Inget speciellt planerat...:)
 
Puss